Home / Good Life  / Art & Culture  / Ο Hugh Jackman επιστρέφει ως Wolverine στο Deadpool 3!

Ο Hugh Jackman επιστρέφει ως Wolverine στο Deadpool 3!

Breaking news! Είναι επίσημο ο Wolverine του Hugh Jackman επιστρέφει στην τρίτη ταινία Deadpool!

 

Βρισκόμαστε ακόμα σε σοκ από τα χθεσινά κινηματογραφικά νέα! Ο Hugh Jackman θα επιστρέψει ως Wolverine στην ταινία Deadpool 3! Ο μεταλλαγμένος X-Men που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό και αποτελεί έναν από τους πιο iconic χαρακτήρες ταινιών επιστρέφει και επίσημα για τελευταία φορά! Ο Ryan Reynolds, πρωταγωνιστής του Deadpool και κολλητός φίλος με τον Hugh Jackman, ανακοίνωσε τα φανταστικά νέα όπως μόνο αυτός ξέρει. Με ένα χιουμοριστικό βίντεο στο Twitter εξήγησε ότι η πρώτη ταινία του franchise στα πλαίσια του MCU έπρεπε να κρύβει μία μεγάλη έκπληξη!

 

 

Το 2017 ήταν η τελευταία φορά που είδαμε τον Hugh Jackman ως Wolverine και από τότε όλοι οι fans αναζητούν την επιστροφή του. Η ερμηνεία του αποθεώθηκε από κοινό και κριτικούς και άφησε ιστορία! Μαζί με την επιστροφή του ανακοινώθηκε και η πρεμιέρα της τρίτης ταινίας Deadpool! Στις 6 Σεπτεμβρίου του 2024 θα έχουμε τη χαρά και ευκαιρία να δούμε Wolverine και Deadpoool μαζί στην ίδια ταινία! Δε μπορούμε να περιμένουμε!

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.