Home / Fashion  / Ο Harry Styles κυκλοφορεί την πρώτη του σειρά με ρούχα

Ο Harry Styles κυκλοφορεί την πρώτη του σειρά με ρούχα

Harry Styles
Η Pleasing, το brand του Harry Styles, κυκλοφόρησε την πρώτη της σειρά Ready-To-Wear, εμπνευσμένη από τη ρετρό αισθητική του καλλιτέχνη.

 

Ο Harry Styles αποφάσισε να μας παρουσιάσει μία ακόμα καλλιτεχνική του πλευρά. Μετά από βερνίκια νυχιών, skin care προϊόντα, αλλά και αρώματα, η Pleasing.κυκλοφορεί την πρώτη της σειρά με Ready-To-Wear κομμάτια!

 

Η νέα Ready-To-Wear της Pleasing αντλεί έμπνευση από τις ανέμελες ημέρες του καλοκαιριού,.χωρίς φυσικά να χάσει ευκαιρία να αναδείξει την 70s inspired αισθητική του Harry Styles. Ακολουθώντας πιστά την ήδη υπάρχουσα ρετρό αισθητική του, το brand αναδεικνύει έντονα χρώματα και μοτίβα, ιδανικά για το καλοκαίρι.

 

 

Η συλλογή περιλαμβάνει μία σειρά από shorts, T-shirts και πουκάμισα με prints. Εκτός από τα Ready-To-Wear, η νέα συλλογή της Pleasing περιλαμβάνει μία σειρά από αξεσουάρ, όπως καπέλα και πετσέτες και τσάντες θαλάσσης.

 

 

Για να κάνει το επίσημο ντεμπούτο της, η νέα σειρά ρούχων της Pleasing.συνεργάστηκε με τα Selfridges, προκειμένου να δημιουργήσει ένα corner, στο οποίο θα παρουσιάσει τα νέα της προϊόντα. Για να κάνει το επίσημο ντεμπούτο της, η νέα σειρά ρούχων της Pleasing συνεργάστηκε με τα Selfridges, προκειμένου να δημιουργήσει ένα corner, στο οποίο θα παρουσιάσει τα νέα της προϊόντα.

 

Η νέα σειρά της Pleasing έχει ήδη κυκλοφορήσει και είναι διαθέσιμη στην επίσημη ιστοσελίδα του brand.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada