Home / Men  / Grooming  / Ο Caleb McLaughlin είναι το νέο πρόσωπο της Dior Beauty

Ο Caleb McLaughlin είναι το νέο πρόσωπο της Dior Beauty

Caleb McLaughlin

Η Dior Beauty επέλεξε τον star του Stranger Things, Caleb McLaughlin, ως τον νεώτερο brand ambassador της.

 

Η Dior Beauty έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία A-list ομάδα με κορυφαία νέα ταλέντα. Ο ηθοποιός του Stranger Things, Caleb McLaughlin, είναι το νέο πρόσωπο του γνωστού οίκου. Άρχισε τη συνεργασία με το brand, γιορτάζοντας την εμβληματική κληρονομιά του Dior μέσα από την κατηγορία των αρωμάτων. Η επιλογή του ηθοποιού είναι ακόμα μία κίνηση του οίκου προς τη Gen Z και τους νεώτερους καταναλωτές. Jenna Ortega, Fai Khandra, Liu Yuxin, Maya Hawke και Joseph Quinn βρίσκονται ήδη στην ομάδα των brand ambassadors της La Collection Privee της σειράς Gris Dior.

 

 

Ο οίκος Dior επέλεξε τον Caleb McLaughlin όχι μόνο για το υποκριτικό του ταλέντο, αλλά και για το φιλανθρωπικό του. Έχει αναπτύξει το δικό του μη κερδοσκοπικό ίδρυμα, το Toa Foundation ( σημαίνει εξέλιξη στα Σουαχίλι). Υποστηρίζει την προσωπική και πνευματική ανάπτυξη μέσω των παραστατικών τεχνών και του χρηματοοικονομικού γραμματισμού. Παράλληλα, είναι και μέλος του Jr. NBA. Αυτήν τη στιγμή ο ηθοποιός είναι στα γυρίσματα της τελευταίας σεζόν του Stranger Things και πρόκειται να εμφανιστεί σε τρεις νέες ταινίες, Shooting Stars, The Book of Clarence και The Deliverance. Αναμένουμε την πρώτη επίσημη καμπάνια του με τη Dior Beauty.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.