Home / Men  / Grooming  / Ο Brad Pitt λανσάρει το δικό του grooming brand

Ο Brad Pitt λανσάρει το δικό του grooming brand

Ο Brad Pitt μάς τονίζει τη φιλοσοφία keep it simple μέσα από τη δημιουργία του δικού του grooming brand!

 

Σίγουρα ένας από τους πιο όμορφους άνδρες στον κόσμο. Όσο μεγαλώνει ο Brad Pitt γίνεται όλο και πιο γοητευτικός. Ένα από τα στοιχεία του που ξεχωρίζουν είναι η επιδερμίδα του. Ο ίδιος αποφάσισε να λανσάρει τη δική του ανδρική beauty σειρά για να τονίσει τη σημασία του απλού. Μία καλή περιποίηση δέρματος με απλά και γρήγορα βήματα. Δημιούργησε το Le Domaine, μία μάρκα περιποίησης δέρματος την οποία ανέπτυξε σε συνεργασία με την οικογένεια Perrin του οινοποιείου Château Beaucastel το οποίο είναι του ηθοποιού.

 

 

Το Le Domaine έχει ως κύρια συστατικά τα αντιοξειδωτικά που έχουν βάση το σταφύλι. Περιλαμβάνει ένα serum, μία ενυδατική κρέμα, γαλάκτωμα καθαρισμού και μία κρέμα ενυδάτωσης.

 

“Δεν θέλω να αποφύγω τη γήρανση. Είναι μια έννοια από την οποία δεν μπορούμε να ξεφύγουμε και θα ήθελα να δω τον πολιτισμό μας να την αγκαλιάζει λίγο περισσότερο. Κάτι που συζητήσαμε με την ομάδα του Le Domaine ήταν αυτό, η λέξη «αντιγήρανση». Είναι γελοίο. Είναι ένα παραμύθι. Αλλά αυτό που είναι πραγματικό, είναι να περιποιείσαι το δέρμα σου με υγιή τρόπο. Και αυτό είναι κάτι που έχω μάθει να κάνω για εμένα, που σε κάνει να νιώθεις καλύτερα. Nομίζω ότι μαθαίνουμε πως αν αγαπάμε τον εαυτό μας, αν του συμπεριφερόμαστε λίγο καλύτερα, τότε υπάρχουν μακροχρόνια οφέλη. Έτσι απλά γερνάμε υγιείς, γερνάμε με υγιή τρόπο”, δήλωσε ο Pitt.

 

 

le-domaine.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.