Home / Fashion  / Ο Alexander McQueen παρουσιάζει το νέο Sprint Runner Sneaker

Ο Alexander McQueen παρουσιάζει το νέο Sprint Runner Sneaker

Alexander McQueen

Μέσα από ένα υπέροχο fashion film ο Alexander McQueen έκανε γνωστό στο κοινό το καινούργιο Sprint Runner Sneaker.

 

Ο οίκος Alexander McQueen συνεργάστηκε με τη σκηνοθέτιδα visual artist Sophie Muller για ένα ολοκαίνουργιο fashion film. Σκοπός της νέας ταινίας μόδας είναι να παρουσιαστεί το πιο πρόσφατο δημιούργημα του οίκου, το Sprint Runner Sneaker. Πρωταγωνίστρια του υπέροχου project η διάσημη χορεύτρια και τραγουδίστρια Mettenarrative. Η ταινία εξερευνάει τη γυναικεία ενδυνάμωση μέσω του ρουχισμού, χρησιμοποιώντας την κίνηση ως μορφή έκφρασης. Σε όλο το video η Mette φαίνεται να ολοκληρώνει την κάθε της χορευτική κίνηση με τη βοήθεια των ρούχων και του Sprint Runner Sneaker. Αέρινη και κομψή συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο τη μόδα, τον χορό και τον αθλητισμό!

 

Το συγκεκριμένο sneaker έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο show του Alexander McQueen για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022. Αποτελεί μία σύγχρονη εκδοχή ενός κλασικού αθλητικού παπουτσιού για τρέξιμο και κυκλοφορεί σε ένα καθαρό λευκό δέρμα και μία σόλα από καουτσούκ. Κάθε ζευγάρι φέρει την υπογραφή του οίκου με μία τρισδιάστατη σφραγίδα. Το Sprint Runner Sneaker διατίθεται σε δύο βασικούς χρωματισμούς, ολόλευκο ή λευκό με μαύρο δερμάτινο. Πρόκειται για τα δύο αγαπημένα και signature χρώματα του οίκου που υπάρχουν σε κάθε γυναικεία και ανδρική συλλογή.

 

www.alexandermcqueen.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.