Home / Men  / Το Louis Vuitton X Nike sneaker έρχεται σύντομα!

Το Louis Vuitton X Nike sneaker έρχεται σύντομα!

Τα νέα που περιμέναμε έφτασαν! Το πολυπόθητο Louis Vuitton X Nike sneaker είναι σχεδόν εδώ. Κυκλοφορεί σε πέντε μέρες και πρόκειται να ρίξει το Internet!

 

 

 

Αν το χαρακτηρίζαμε το παπούτσι του έτους δεν θα ήμασταν υπερβολικοί. Κάθε fashion και sneaker addict μπορεί να καταλάβει τη σημασία αυτής της κυκλοφορίας. Το Louis Vuitton X Nike sneaker, που έσπασε ρεκόρ σε εκθέσεις και δημοπρασίες, είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει! Σχεδιασμένο από τον αείμνηστο σχεδιαστή Virgil Abloh, το Nike Air Force 1 με την πινελιά του Γαλλικού οίκου Louis Vuitton, θα είναι σύντομα διαθέσιμο στο κοινό. Το πρώτο drop περιλαμβάνει εννέα νέες χρωματικές αποχρώσεις, το οποίο θα ακολουθήσει ένα μεταγενέστερο drop 12 ακόμη επαναλήψεων! Στο σύνολο η κυκλοφορία θα έχει 21 στυλ.

 

 

Η συνεργασία Louis Vuitton X Nike διαθέτει την έκδοση Met Gold/Baroque Brown/Black και τις αποχρώσεις White Team Royal, Comet Red και Gym Green. Τα περαιτέρω drops διαθέτουν και τα Trimple White, Black Anthracite, Sail/Multicolor και Met Silver/Black/Dark Purple Dusk/ Topaz και Gold. Τα φανταστικά και τόσο ξεχωριστά sneakers θα κυκλοφορήσουν σε μεγέθη US3.5 μέχρι US18. Το πρώτο drop θα γίνει στις 19 Ιουλίου στο site του Louis Vuitton. Αναμένουμε να δούμε και τι περιλαμβάνει η δεύτερη κυκλοφορία του hottest sneaker of the year. Μη το χάσετε!

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.