Home / Good Life  / Art & Culture  / Ο Adam Sandler σε ρόλο Spaceman!

Ο Adam Sandler σε ρόλο Spaceman!

Ο Adam Sandler ανακαλύπτει πιο βαθιά τη συναισθηματική του πλευρά στη νέα του ταινία Spaceman για το Netflix.

 

Σύντομα θα δούμε τον Adam Sandler σε νέο ρόλο! Η καινούργια του ταινία για το Netflix είναι sci-fi και πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο.Φεστιβάλ του Βερολίνου τον επόμενο μήνα. Σε σκηνοθεσία του Johan Renck, ο οποίος διηύθυνε τη mini σειρά του. HBO Chernobyl, η ταινία Spaceman βασίζεται στο μυθιστόρημα του Τσέχου συγγραφέα Jaroslav Kalfar, Spaceman of Bohemia. Σύμφωνα με τη σύνοψη της ταινίας η πλοκή έχει ως εξής: Έξι μήνες σε μία μοναχική ερευνητική αποστολή στην άκρη του ηλιακού συστήματος, ο αστροναύτης. Jakub συνειδητοποιεί ότι ο γάμος που άφησε πίσω του μπορεί να μην τον περιμένει όταν επιστρέψει. Έξι μήνες σε μία μοναχική ερευνητική

 

 

Απελπισμένος να διορθώσει τα πράγματα με τη σύζυγό του Lenka ( Carey Mulligan), αναπτύσσει μία ιδιαίτερη σχέση με ένα μυστηριώδες πλάσμα τον Hanuš. Αγωνίζεται για να αντεπεξέλθει στη μοναξιά, αλλά όλα αλλάζουν όταν γνωρίζει αυτό το πλάσμα. Η λίστα των παραγωγών στην ταινία περιλαμβάνει τα ονόματα: Channing Tatum, Reid Carolin, Peter Kierman, Michael Parets, Tim Headington, Lia Buman Και Max Silva. Η ταινία Spaceman με πρωταγωνιστή τον Adam Sandler θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix την πρώτη του Μαρτίου.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.