Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο νέος ρόλος του Paul Rudd ενθουσιάζει!

Ο νέος ρόλος του Paul Rudd ενθουσιάζει!

Paul Rudd

Ο γνωστός ηθοποιός Paul Rudd υπέγραψε με το κανάλι Hulu για να βρίσκεται στη νέα σεζόν της σειράς Only Murders in the Building!

 

Spoiler alert! Χθες προβλήθηκε το φινάλε της δεύτερης σεζόν της πετυχημένες σειράς του Hulu, Only Murders in the Building! Το συγκεκριμένο show έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητό σε κοινό και κριτικούς και συνεχίζει την ανοδική του πορεία! Ποια είναι τα στοιχεία που το έχουν κάνει τόσο πετυχημένο; Η ιστορία, οι καλογραμμένοι χαρακτήρες, το χιούμορ, το μυστήριο, η μουσική και οι ανατροπές! Selena Gomez, Steve Martin και Martin Short έχουν δεθεί εκπληκτικά on και off screen! Το φινάλε έκρυβε μία εμφάνιση- έκπληξη! Ο Paul Rudd είναι το νέο θύμα της σειράς και η εμφάνιση του γεννά πολλές ερωτήσεις!

Και ενώ πολλοί πιστεύαμε ότι ο χαρακτήρας του, Ben Glenroy, θα αποτελέσει ένα απλό cameo το Variety μάς διέψευσε! Ανακοίνωσε τα καταπληκτικά νέα ότι ο ταλαντούχος ηθοποιός έχει υπογράψει για να βρίσκεται στα νέα επεισόδια της σειράς, στον τρίτο κύκλο! Οι fans εξέφρασαν στα social media τον ενθουσιασμό τους και αναμένουν να λύσουν το μυστήριο της δολοφονίας του χαρακτήρα του Paul Rudd μαζί με τους τρεις πρωταγωνιστές! Το Only Murders in the Building γίνεται όλο και καλύτερο! Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για έναρξη γυρισμάτων ή ημερομηνία πρεμιέρας! Αναμένουμε!

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.