Home / Fashion  / Celebrity Style  / Οι stylish red carpet εμφανίσεις στα Critics Choice Awards 2023

Οι stylish red carpet εμφανίσεις στα Critics Choice Awards 2023

Critics Choice Awards
Τα Critics Choice Awards 2023 ολοκληρώθηκαν, αφήνοντας πίσω τους μερικά από τα πιο stylish red carpet looks!

 

Οι celebrities κατέφθασαν στο Fairmont Century Plaza Hotel, στο Los Angeles, για να δώσουν το “παρών” στη λαμπερή βραδιά των φετινών Critics Choice Awards! Για ακόμα μία φορά, το κόκκινο χαλί γέμισε από stylish εμφανίσεις, που τράβηξαν όλα τα βλέμματα.

 

Κορυφαία ονόματα της τηλεόρασης και του κινηματογράφου έδωσαν το δικό τους “στίγμα” στον κόσμο της μόδας, μερικοί επιλέγοντας ένα πιο κλασικό στυλ, ενώ άλλοι ένα πιο edgy look. Δείτε, παρακάτω, τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν στα φετινά Critics Choice Awards! Τι επέλεξαν να φορέσουν οι celebrities σε αυτήν τη φαντασμαγορική βραδιά;

 

Anya Taylor Joy

Η ταλαντούχα ηθοποιός μάς εξέπληξε με ένα απόλυτα σύγχρονο chic look. Ως μούσα της Dior, επέλεξε ένα διάφανο χρυσό Haute Couture φόρεμα του οίκου, το οποίο συνδύασε με εντυπωσιακά κοσμήματα από Tiffany & Co.

 

 

Cate Blancett

Μία από τις εμφανίσεις, που σίγουρα έκανε τη διαφορά στα φετινά βραβεία, ήταν εκείνη της Cate Blancett. Η ηθοποιός επέλεξε ένα “αντισυμβατικό” red carpet look, με πρωταγωνιστή ένα λινό σετ, που φέρει την υπογραφή του brand Max Mara.

 

 

Jennifer Coolidge

Η πρωταγωνίστρια της σειράς White Lotus έκανε μία elegant επιλογή, με ένα μαύρο σατέν φόρεμα και ασορτί γάντια, από Dolce Gabbana.

 

 

Kate Hudson

Η Kate Hudson έδωσε την απόλυτη λάμψη στα Critics Choice Awards, με ένα maxi ασημί φόρεμα του οίκου Oscar de la Renta, υμνώντας το halter ντεκολτέ.

 

 

Daisy Edgar Jones

Η Daisy Edgar Jones εντυπωσίασε στο κόκκινο χαλί με ένα cut out φόρεμα από Gucci.

 

 

Lily James

Η Lily James επέλεξε ένα διάφανο μαύρο φόρεμα, από Oscar de la Renta, συνδυάζοντάς το με διακριτικά κοσμήματα.

 

 

Κεντρική Φωτογραφία: Oscar de la Renta/ Instagram 

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada