Home / Fashion  / Celebrity Style  / Οι best dressed των Gotham Awards 2023

Οι best dressed των Gotham Awards 2023

Gotham Awards
Χθες έλαβαν χώρα τα Gotham Awards 2023, βραβεύοντας ως καλύτερη ταινία της χρονιάς τις “Περασμένες Ζωές” της Celine Song. Ωστόσο, πριν από την απονομή των βραβείων, πραγματοποιήθηκε ένα από τα πιο φαντασμαγορικά red carpets! Ποιοι celebrities κατάφεραν να ξεχωρίσουν;

 

Οι αγαπημένοι μας celebrities έδωσαν το παρόν στα Gotham Awards 2023, προσδίδοντας λάμψη και στυλ στο κόκκινο χαλί. Ποιοι κατάφεραν να εντυπωσιάσουν και να κατακτήσουν τον τίτλο του best dressed στα φετινά βραβεία;

 

Margot Robbie

Η Margot Robbie έκανε την πιο εντυπωσιακή και παράλληλα κομψή total black εμφάνιση, επιλέγοντας Prada.

Natalie Portman

Η Natalie Portman εμφανίστηκε με ένα strapless φλοράλ φόρεμα από Dior, επιτυγχάνοντας την πιο ρομαντική εμφάνιση της βραδιάς.

Ali Wong

Η πρωταγωνίστρια της σειράς “Beef” του Netflix, Ali Wong, η οποία τιμήθηκε με το βραβείο Καλύτερης Ερμηνείας σε Νέα Σειρά, επέλεξε και αυτή ένα maxi φόρεμα από Dior, σε μεταλλικές αποχρώσεις.

Greta Lee

Η Greta Lee, ηθοποιός της σειράς του “The Morning Show”, έκανε και αυτή μία τολμηρή total black εμφάνιση με ένα σύνολο από τον οίκο Loewe.

Penélope Cruz

Ανάμεσα σε μία πληθώρα total black εμφανίσεων, η Penélope Cruz κατάφερε να ξεχωρίσει, επιλέγοντας ένα λευκό φόρεμα με δαντέλα, από τη συλλογή F/W 2023 του οίκου Chanel.

 

 

Εσείς ποια εμφάνιση ξεχωρίσατε στο κόκκινο χαλί των Gotham Awards 2023;

 

Κεντρική φωτογραφία: @margowithoutt/Instagram 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada