Home / Fashion  / Celebrity Style  / Οι καλύτερες Renaissance εμφανίσεις της Beyoncé!

Οι καλύτερες Renaissance εμφανίσεις της Beyoncé!

Καθώς το Renaissance tour της Beyoncé έφτασε στο τέλος του, συγκεντρώσαμε τα outfits που μας άρεσαν περισσότερο.

 

56 shows, 2.2 εκατομμύρια fans, το πιο κερδοφόρο tour από γυναίκα καλλιτέχνη και από μαύρο καλλιτέχνη, καθώς και το 7ο στην ιστορία των παγκόσμιων tours. Η Beyoncé έγραψε ιστορία με την Renaissance περιοδείας της, δίνοντας στο κοινό κάτι παραπάνω από μία συναυλία. Πέρα από τη μαγική φωνή της, τα σκηνικά, τους χορευτές και την παραγωγή, ξεχωρίσαμε και τα outfits που επέλεξε να φορέσει. Μετέτρεψε τη σκηνή σε fashion show, φορώντας 148 διαφορετικά σύνολα!

 

Το Loewe bodysuit, εμπνευσμένο από τον πίνακα Αφροδίτη του Botticelli, είναι το πιο iconic outfit της. Το section στο οποίο φορούσε αυτό το piece είναι το μόνο που δεν άλλαξε ποτέ look.

 

Καθώς οι fans και όχι μόνο την αποκαλούν Queen B, η ίδια επέλεξε να ντύνεται “μέλισσα” σε ένα από τα parts του show. Η Mugler εκδοχή ήταν σίγουρα μία από αυτές που ξεχωρίσαμε.

 

Σε κάθε show είχε και διαφορετικό opening outfit. Εμείς ξεχωρίσαμε αυτά που φόρεσε στο Los Angeles, στο Las Vegas και στο Texas.

 

 

 

 

Η Renaissance εκδοχή του original Crazy In Love outfit δε θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα!

 

Το in flames Robert Cavalli outfit, με το οποίο τραγούδησε το Drunk in love αποτελεί σίγουρα ένα από τα αγαπημένα μας.

 

Ένα ακόμα από τα sections που άλλαζε συνεχώς looks είναι αυτό με το τραγούδι Break My Soul, στο οποίο υπήρχαν τα πιο bold και playful outfits.

 

 

https://www.instagram.com/p/CwX7AD4KeY6/

 

Για το τέλος αφήσαμε τα looks που ξεχωρίσαμε στο μέρος που τη συνοδεύει στη σκηνή, η κόρη της Blue Ivy.

 

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.