Home / Fashion  / Οι εμβληματικές εμφανίσεις της Taylor Swift γίνονται έκθεση στο Λονδίνο

Οι εμβληματικές εμφανίσεις της Taylor Swift γίνονται έκθεση στο Λονδίνο

Taylor Swift
Το Victoria and Albert Museum διοργανώνει μία έκθεση – φόρο τιμής στους στίχους, τα music videos και τα κοστούμια της καλλιτέχνιδας, εξερευνώντας το φαινόμενο Taylor Swift.

 

Τον Μάρτιο του 2023 το The Eras Tour έκανε το ντεμπούτο του μπροστά στα μάτια.των fans της Taylor Swift στην Arizona των ΗΠΑ, συνεχίζοντας δυναμικά μέχρι σήμερα ως η πιο κερδοφόρα μουσική περιοδεία όλων των εποχών. Μετά από την εμφάνιση της καλλιτέχνιδας στην Αγγλία, το Victoria and Albert.Museum θέλησε να τιμήσει την ιστορία που έχει γράψει η Taylor Swift στον χώρο της μουσικής. Το μουσείο πρόκειται να διοργανώσει το “Song Trail”, μία έκθεση – φόρο τιμής στους στίχους,.τα music videos και τα κοστούμια που έχει φορέσει η ίδια από την αρχή της καριέρας της.

 

 

Από τις 27 Ιουλίου έως τις 8 Αυγούστου, το “Song Trail” θα εξερευνήσει το παγκόσμιο φαινόμενο της pop,.παρουσιάζοντας συνολικά 13 στάσεις στο μονοπάτι της καριέρας της Taylor Swift. Κάθε στάση θα αναδείξει και μία συγκεκριμένη “εποχή” μουσικής και παραγωγικής σύνθεσης της καλλιτέχνιδας.

 

Η έκθεση θα περιλαμβάνει κοστούμια και αξεσουάρ δανεισμένα από το προσωπικό αρχείο της Taylor Swift,.όπως οι custom made cowboy boots, τις οποίες φορούσε στα πρώτα στάδια της καριέρα της ως country ερμηνεύτρια, αλλά και ένα μαύρο φόρεμα, το οποίο φόρεσε για το πρόσφατο video clip για το τραγούδι Fortnight.

 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε μια σειρά από εμβληματικές.εμφανίσεις που φόρεσε η Taylor Swift στο V&A αυτό το καλοκαίρι, καθεμία από τις οποίες γιορτάζει ένα κεφάλαιο στο μουσικό ταξίδι της καλλιτέχνιδας. Τα τραγούδια της Taylor Swift, όπως τα αντικείμενα, λένε ιστορίες, αντλώντας συχνά από την τέχνη, την ιστορία και τη λογοτεχνία. Ελπίζουμε ότι αυτό το θεατρικό μονοπάτι σε όλο το μουσείο θα εμπνεύσει τους περίεργους επισκέπτες να ανακαλύψουν περισσότερα για την ερμηνεύτρια,.τη δημιουργικότητά της και τα αντικείμενα V&A”, δήλωσε η Kate Bailey, Ανώτερη Επιμελήτρια του Victoria and Albert Museum. 

 

Τα εμβληματικά looks της Taylor Swift θα βρίσκονται δίπλα σε όργανα, μουσικά βραβεία και storyboards,.τα οποία θα ταξιδέψουν τους επισκέπτες της έκθεσης “Song Trail” πίσω στην παιδική ηλικία της,.αλλά και στον προσωπικό κόσμο και τη δημιουργικότητά της. Η έκθεση του Victoria and Albert Museum γιορτάζει την πρωτοποριακή επίδραση της καλλιτέχνιδας στην παγκόσμια σκηνή,.αλλά και το φαινόμενο του fandom των Swifties.

 

Photo Credits: Τaylor Swift, 1989” world tour, 2015. COURTESY OF TAS RIGHTS MANAGEMENT, LLC

 Taylor Swift

Photo Credits: Τaylor Swift’s “Willow” music video. COURTESY OF TAS RIGHTS MANAGEMENT

 

Το The Eras Tour, η έκτη κατά σειρά περιοδεία της Taylor Swift, ξεκίνησε στις 17 Μαρτίου 2023.στο Glendale της Arizona και αναμένεται να ρίξει αυλαία στις 8 Δεκεμβρίου 2024 στο Vancouver. Ακόμα και αν το tour δεν έχει φτάσει ακόμα στο τέλος του, αποτελεί την πιο κερδοφόρα μουσική περιοδεία όλων των εποχών.

 

Κεντρική φωτογραφία: Τaylor Swift/ music video για το τραγούδι “Fortnight”, 2024. COURTESY OF TAS RIGHTS MANAGEMENT, LLC

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada