Home / Men  / Grooming  / Νέο Skincare Routine Pack από τη Humanrace

Νέο Skincare Routine Pack από τη Humanrace

Η Humanrace του Pharrell Williams συνεχίζει τη συνεργασία της με την Dover Street Parfums Market με ένα νεό Skincare Routine Pack. 

Η Εβδομάδα Ανδρικής Μόδας στο Παρίσι, η Humanrace του Pharrell Williams συνεχίζει τη συνεργασία της με την Dover Street Parfums Market με ένα νέο Skincare Routine Pack.

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που δουλεύουν μαζί, αφού είχαν συνεργαστεί ξανά το 2021. Βασιζόμενοι στη σχέση τους, και οι. δύο μάρκες έχουν δημιουργήσει ένα περιορισμένης έκδοσης Skincare Routine Pack που πωλείται σε μαύρες θήκες. κατασκευασμένες με ανακυκλωμένο πλαστικό μετά την κατανάλωση. Η συσκευασία περιλαμβάνει το καθαριστικό της. Humanrace’s Rice Powder Cleanser, το Lotus Enzyme Exfoliator και την Υγραντική Κρέμα Προσώπου.

 

 

Το επίσημο λανσάρισμα του προϊόντος έχει ήδη γίνει, μια μέρα μετά την επίδειξη μόδας της Louis Vuitton για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2025 στο Παρίσι. Το πακέτο διαφέρει από το χαρακτηριστικό πράσινο χρώμα της Humanrace, τιμώντας και. γιορτάζοντας τη σχέση με τη Dover Street Market.Ένα έντονο θαλάσσιο άρωμα εμπνευσμένο από το μυστήριο του βυθού  της θάλασσας, που αποτυπώθηκε τέλεια από τον γοητευτικό Ambassador του ACQUA DI GIÒ, Aaron Taylor-Johnson.

 

 

Ο Pharrell δήλωσε “Είμαστε πολύ ευγνώμονες στους φίλους μας στη Dover Street Market που μας έχουν και. καλωσορίζουν τη Humanrace στο χώρο τους. Το να έχουμε το Routine Pack στο κλασικό μαύρο DSM είναι μια μεγάλη. γιορτή της γόνιμης συνεργασίας μας και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που έχουμε την πρώτη μας συνεργασία skincare μαζί τους.”

 

 

Μπορείς να βρεις το limited edition DSM skincare pack ή στα επίσημα site DSM και Humanrace.

Το νέο ACQUA DI GIÒ PROFONDO PARFUM αντικατοπτρίζει την ένταση ενός κύματος που “σκάει” με την ένταση τ αφρώδους θαλασσινού νερού, που δημιουργείται από τις πυκνές, ρητινώδεις όψεις του, όλες εγκλωβισμένες σε ένα. εντυπωσιακό μπλε μπουκάλι.

ατσουλί

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath