Home / Beauty  / Νέα εποχή για την Prada Beauty !

Νέα εποχή για την Prada Beauty !

Η Prada Beauty κυκλοφόρησε τις πιο πολυαναμενόμενες σειρές περιποίησης δέρματος και μακιγιάζ, ορίζοντας μια νέα εποχή για το brand.

H Prada Beauty περνάει σε μια νέα εποχή με καινούργια, πολυαναμενόμενα προϊόντα. Το portfolio περιποίησής της περιλαμβάνει όλα τα βασικά προϊόντα ρουτίνας, όπως ορό, ενυδατική κρέμα και καθαριστικό.

 

νέα

 

Eπιπλέον, η νέα σειρά καλλυντικών περιλαμβάνει μια σειρά από κομψές σκιές ματιών σε αποχρώσεις του καφέ, του χρυσού, του πορτοκαλί και του μωβ, αλλά και ένα foundation και ματ κραγιόν

 

 

Η νέα καμπάνια Prada Beauty έθεσε ένα challenge στη σχέση των beauty enthusiasts με το μακιγιάζ, θέτοντας στο Instagram το ερώτημα: “Είναι το καφέ το νέο κόκκινο;” Το brand χρησιμοποίησε την μακιγιάζ  Lynsey Alexander για να πρωτοστατήσει στις καινοτομίες της σε ό,τι αφορά στο δέρμα. “Η όλη ιδέα είναι να ενισχύσουμε, να γιορτάσουμε και να ενδυναμώσουμε, αντί να καλύπτουμε και να καλύπτουμε”, δήλωσε η ίδια για τις νέες σειρές Prada Beauty.

 

 

Δεδομένης της επιτυχίας της σειράς αρωμάτων της Prada, το Prada Paradoxe.-το άρωμα που κυκλοφόρησε το 2022 με την Emma Watson ως πρόσωπό του-  κατέκτησε γρήγορα τις λίστες με τα best seller αρώματα,.καθώς όλες λάτρεψαν το λαμπερό, φρουτώδες άρωμα μέσα στο όμορφο τριγωνικό μπουκάλι του. Η σειρά ομορφιάς αντικατοπτρίζει ένα παρόμοιο σχέδιο, με τριγωνικές σκιές ματιών,.αλλά και πολυτελή pots για τις κρέμες, όλα σε μια φουτουριστική, ασημί συσκευασία.

 

Οι τιμές για τα προϊόντα Prada Beauty κυμαίνονται από 35 έως 360 δολάρια και είναι διαθέσιμα μέσω του www.prada-beauty.com. Όλες οι σειρές αναμένονται να έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τον Ιανουάριο του 2024.

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath