Home / Cozyhome  / Cozy Meets  / Νέα Γραμμή: Custom-made excellence!

Νέα Γραμμή: Custom-made excellence!

Νέα Γραμμή έπιπλα

Με 26 χρόνια εμπειρίας και χιλιάδες ευτυχισμένους πελάτες,.εντυπωσιακά projects και μοναδικές δημιουργίες στο πλούσιο portfolio τους, τα Έπιπλα Φλαμουρτζόγλου – Νέα Γραμμή είναι ο ιδανικός προορισμός.όσων αναζητούν custom-made λύσεις επίπλωσης για τους ιδιωτικούς ή επαγγελματικούς χώρους τους.

 

Η Νέα Γραμμή ξεκίνησε το δημιουργικό της ταξίδι πριν 26 χρόνια, με πολύ μεράκι και αγάπη για τον σχεδιασμό και την παραγωγή επίπλων. Συνδυάζοντας υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες με τεχνογνωσία και εμπειρία και παραμένοντας σε απόλυτη επαφή με τα σύγχρονα design trends, η ομάδα της εταιρείας δημιουργεί custom-made έπιπλα και ειδικές κατασκευές, που ανταποκρίνονται άψογα στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε χώρου και αντέχουν στον χρόνο!

 

Νέα Γραμμή

 

Η Νέα Γραμμή υπογράφει projects κατοικιών, επαγγελματικών χώρων και επιχειρήσεων, που εντυπωσιάζουν με την υψηλή ποιότητα και τη σύγχρονη αισθητική τους.

 

έπιπλα Νέα Γραμμή

 

Η ομάδα της εταιρείας βρίσκει πάντα τον καλύτερο τρόπο, για να δώσει σάρκα και οστά στα όνειρά μας για το σπίτι ή την επιχείρησή μας. Προσδιορίζει τις ανάγκες και αναλύει όλες τις παραμέτρους των χώρων μας,.δίνει προτεραιότητα στις σχεδιαστικές μας προτιμήσεις και, τελικά,.σχεδιάζει λειτουργικά και ποιοτικά έπιπλα που ξεπερνούν τις προσδοκίες μας!

logo nea grammi

Πλαταιών 36, Χαριλάου, Θεσσαλονίκη, Τ. 2310 304554.

www.epiplaneagrammi.gr.

FB: epiplaneagrammi.

.=

Η ομάδα της εταιρείας δημιουργεί custom-made έπιπλα και ειδικές κατασκευές,.που ανταποκρίνονται άψογα στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε χώρου.και αντέχουν στον χρόνο!