Home / Fashion  / Μπεζ παντελόνι for all the seasons!

Μπεζ παντελόνι for all the seasons!

Η μεταβατική περίοδος που διανύουμε είναι η καλύτερη ευκαιρία για να αναλύσουμε τα κομμάτια πασπαρτού. Το μπεζ παντελόνι είναι ένα από αυτά!

 

Υπάρχουν ορισμένα κομμάτια που ταιριάζουν σε κάθε εποχή του χρόνου όπως για παράδειγμα το μαύρο φόρεμα. Σήμερα θα μιλήσουμε για το μπεζ παντελόνι, το οποίο καταρρίπτει τους κανόνες για χρώματα τον χειμώνα και γραμμές το καλοκαίρι. Πλέον φοράμε και nude αποχρώσεις τους κρύους μήνες και παντελόνια σε μακριά γραμμή το καλοκαίρι. Συνεπώς αυτό το παντελόνι μοιάζει με τα jeans που φοριούνται κάθε εποχή του χρόνου. Η Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης, με τον καιρό να είναι ανάμεσα σε καλοκαίρι και χειμώνα, ανέδειξε αυτά τα hero pieces.

 

Εμείς σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να επενδύσετε σε ένα μπεζ παντελόνι σε cargo style. Θα είναι με σιγουριά η μεγαλύτερη τάση της σεζόν! Φορέστε το με άσπρο ή μαύρο top ή πουκάμισο προσθέστε πολύχρωμες πινελιές σε αξεσουάρ και δημιουργήστε την πιο stylish εμφάνιση. Οι street stylers το φόρεσαν εκπληκτικά και με μαύρο, πράσινο και πορτοκαλί. Όπως και να το φορέσετε θα δείξει υπέροχο και εκεί κρύβεται η δυναμική του!

 
Ανακαλύψτε τη λίστα με τα in fashion κομμάτια που επιλέξαμε για εσάς!

 

Access Fashion

Regalinas

Boss, Attica

Μπεζ παντελόνι

Stella McCartney

Μπεζ παντελόνι

Zara

 

Κεντρική photo saraflaen / Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.