Home / Beauty  / Με ποια glam mani trends θα αποχαιρετήσουμε το 2022;

Με ποια glam mani trends θα αποχαιρετήσουμε το 2022;

glam mani
Ποια είναι τα glam mani trends που θα απογειώσουν την πρωτοχρονιάτικη εμφάνισή μας και θα μας κάνουν να ξεχωρίσουμε;

 

Η εμφάνισή μας την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.προϋποθέτει λάμψη σε κάθε της λεπτομέρεια! Εκτός από το outfit, που θα επιλέξουμε για αυτήν την απόλυτα εκθαμβωτική βραδιά, πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας κάθε μικρή, αλλά σημαντική, λεπτομέρεια. Ένα από τα πιο σημαντικά, λοιπόν, details, που θα ολοκληρώσουν το πρωτοχρονιάτικο look μας, είναι ένα glam mani!

 

Δείτε, παρακάτω, ποια είναι τα trends που θα δημιουργήσουν το απόλυτο glam mani, για να αποχαιρετήσουμε με στυλ το 2023.

 

Silver Glittery Tips

Το ασημί έχει ανακηρυχθεί ως το No1 χρώμα για τις φετινές γιορτές, ενώ τα french tips παραμένουν σταθερή τάση για ακόμα μία χρονιά! Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να συνδυάσουμε αυτά τα δύο trends για την ημέρα της Πρωτοχρονιάς;

 

 
Silver Chrome Nails

Μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή με το ασημί, επιλέγοντας βερνίκι σε στυλ καθρέφτη, είτε σαν french manicure, είτε με εντυπωσιακά nail arts. Αυτό το ιδιαίτερο glam mani είναι η κατάλληλη επιλογή για μία εμφάνιση που θέλει να ξεχωρίσει, σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις. 

 

 

Green Glitter

Το πράσινο ήταν, είναι και θα είναι το κατεξοχήν χρώμα για τις γιορτές. Μία βαθιά κυπαρισσί απόχρωση μπορεί να προσδώσει το απαραίτητο elegance στο outfit μας για την Πρωτοχρονιά. Αν θέλουμε να συνδυάσουμε αυτήν την κομψότητα με μία δόση extra λάμψης, τότε το glitter θα δημιουργήσει το απόλυτο glam mani!

 

 
Red Nail Art

Το κόκκινο, το απόλυτο χρώμα των Χριστουγέννων, μπορεί να υιοθετηθεί στα glam mani μας.με περίτεχνα σχέδια, που θα κάνουν σίγουρα stand out.

 

https://www.instagram.com/p/ClS7KfDKOpj/

 
Red Chrome Nails

Μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά, επιλέγοντας το κλασικό κόκκινο, χρησιμοποιώντας σκούρες αποχρώσεις του σε στυλ καθρέφτη.

 

 

Έτσι, θα συνδυάσουμε το κλασικό χρώμα των γιορτών με τα πιο σύγχρονα nail trends!

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada