Home / Beauty  / Μετά το latte έχουμε το espresso make up!

Μετά το latte έχουμε το espresso make up!

espresso make
Το espresso makeup έρχεται να αντικαταστήσει το latte make up για τους φθινοπωρινούς μήνες. Το νέο it girl make up πρόκειται να γίνει viral το επόμενο διάστημα…

 

Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών είδαμε το latte make up να κυριαρχεί. Ωστόσο κάτι τέτοιο δε θα ισχύει και το φθινόπωρο. Το espresso make up είναι η νέα τάση ομορφιάς των It girls, η οποία, όμως, δε διαφέρει και σε μεγάλο βαθμό από το προηγούμενο hot trend. Και εδώ πρωταγωνιστεί το glam και το καφέ, αλλά σε πιο σκούρες και φθινοπωρινές αποχρώσεις, για να ταιριάξει με τη νέα σεζόν. 

 

 

Η πιο σημαντική διαφορά μεταξύ latte και espresso make up είναι ότι στο πρώτο τα μάτια έχουν ένα vibrant sunkissed εφέ, ενώ στο δεύτερο είναι smoky και πιο μυστηριώδη. Πώς θα πετύχετε το νέο hot make up; Ξεκινάμε με ελαφρύ foundation, έπειτα concealer και ύστερα bronzer. Με ένα μολύβι και μία καφέ σκιά ματιών δημιουργούμε smoky eye και αν επιθυμούμε προσθέτουμε και γραμμή eyeliner. Mascara, nude κραγιόν και είστε πανέτοιμες!

 

@stellafragkoulaki

ESPRESSO MAKEUP LOOK ☕️ #fy #fyp #foryoupage

♬ πρωτότυπος ήχος – Stella Fragkoulaki-S

 

Ένα μακιγιάζ που θα ταιριάξει τέλεια με τα fall trends αυτού του έτους και φυσικά με τα chocolate chrome nails. Όπως αποδεικνύουν όλα, το καφέ είναι η απόχρωση που θα λατρέψουμε φέτος!

 

Κεντρική φωτογραφία: hungvanngo/ Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.