Home / Good Life  / “Μαζεύουμε κεράσια στην Πέλλα”: Μία εμπειρία γεμάτη γεύση και παράδοση!

“Μαζεύουμε κεράσια στην Πέλλα”: Μία εμπειρία γεμάτη γεύση και παράδοση!

“Μαζεύουμε κεράσια στην Πέλλα”

Η Περιφέρεια Ενότητα Πέλλας διοργανώνει μία ξεχωριστή εκδήλωση ομαδικής συγκομιδής κερασιών με τίτλο “Μαζεύουμε κεράσια στην Πέλλα”.

 

Την Κυριακή 2 Ιουνίου από τις 10 το πρωί ξεκινά μία ξεχωριστή εκδήλωση από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας. Στο χωριό Μεγαπλάτανος της Αλμωπίας, πολύ κοντά στα Λουτρά Πόζαρ, ετοιμάζεται η εκδήλωση “Μαζεύουμε κεράσια στην Πέλλα”. Η εκδήλωση απευθύνεται σε οικογένειες, φίλους, παρέες και όλους εκείνους που επιθυμούν να ζήσουν μία υπέροχη εμπειρία στη φύση, “βουτηγμένη” σε αρώματα και γεύσεις. Αυτοί που θα συμμετέχουν θα συλλέξουυν κεράσια απευθείας από το δέντρο, σε ένα από τα πιο γραφικά και ιστορικά σημεία της Πέλλας. Μάλιστα θα μπορέσουν να τα πάρουν μαζί τους με συμβολικό αντίτιμο.

Κατά τη διάρκεια της συγκομιδής, οι μάγειροι του ΙΕΚ Αριδαίας, σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο στο.Μεγαπλάτανο, θα προσφέρουν μία γαστρονομική εμπειρία, μαγειρεύοντας παραδοσιακές συνταγές με βάση τα κεράσια. Μάλιστα θα μπορέσουν να τα πάρουν μαζί τους με συμβολικό αντίτιμο.

 

Η εκδήλωση «Μαζεύουμε Κεράσια στην Πέλλα» είναι μια ιδιαίτερη εμπειρία που συνδυάζει τη γαστρονομία, την παράδοση και την αγάπη για τη φύση. Προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία για φωτογράφους, λάτρεις της φύσης και όσους ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για την τοπική κουλτούρα. Σε μία πολύ κοντινή απόσταση από τη Θεσσαλονίκη, έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μία διαφορετική και υπέροχη γαστρονομική εμπειρία.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.