Home / Cozyhome  / Μέσα στον παραμυθένιο κόσμο της Coralla Maiuri

Μέσα στον παραμυθένιο κόσμο της Coralla Maiuri

Coralla Maiuri

Η Ιταλίδα καλλιτέχνης Coralla Maiuri άνοιξε το πρώτο της προσωρινό κατάστημα στη Βενετία, παρουσιάζοντας την παραμυθένια συλλογή Βottega d’ Arte.

 

 

Με αφορμή την Διεθνής Έκθεση Τέχνης Biennale Arte 2024, η Coralla Maiuri ανοίγει ένα προσωρινό κατάστημα στη Βενετία, παρουσιάζοντας τις συλλογές Murrine και Florida, καθώς και την καινούργια και μοναδική Bottega d’ Arte collection. Ένας ζωντανός κόσμος γεμάτος χρώματα, φως και σχήματα. Κάθε κομμάτι της συλλογής αποτελεί ένα καλλιτεχνικό αντικείμενο έχοντας αναγεννησιακές αναφορές- και μετά καταλήγει σε κάτι που έχει καθημερινή χρήση. Η καλλιτέχνης επέλεξε τη Βενετία για να παρουσιάσει τα έργα της, ώστε να τελέσει φόρο τιμής σε μία από τις αγαπημένες της πόλεις, που αποτελεί must προορισμό για πολλούς λάτρεις της τέχνης.

Και η συλλογή Murrine εμπνεύστηκε από την.Ιταλική πόλη, συγκεκριμένα από την τέχνη κατασκευής γυαλιού που γίνεται σε ένα από τα νησιά της. Σύμφωνα με την καλλιτέχνη, η ομορφιά κρύβεται πίσω από αυτά τα άπιαστα, απαλά και ουράνια χρώματα του γυαλιού. Από την άλλη πλευρά εμπνεύστηκε από την αμερικανική πόλη Φλόριντα για τη δεύτερη συλλογή. Ροζ, τιρκουάζ, κίτρινο, πράσινο, μοβ και πορτοκαλί θυμίζουν τις παραλίες και τα ηλιοβασιλέματά του, που εκτείνονται μεταξύ του. Κόλπου του Μεξικού και του Ατλαντικού Ωκεανού.

Εκτός από τη συλλογή επιτραπέζιων συσκευών, το κοινό μπορεί να απολαύσει και τα μοναδικά βάζα της Bottega d’ Arte συλλογής. Έργα τέχνης που δημιουργούνται χωρίς περιορισμούς και με απεριόριστη φαντασία.

Coralla Maiuri

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.