Home / Beauty  / Λιπαρότητα στα μαλλιά: Πώς να την περιορίσετε

Λιπαρότητα στα μαλλιά: Πώς να την περιορίσετε

Λιπαρότητα στα μαλλιά

Ανακαλύψτε τα πιο εύκολα tips για να καταφέρετε να περιορίσετε τη λιπαρότητα στα μαλλιά σας.

 

Από τα πιο συχνά προβλήματα και μικρά “βασανιστήρια” που αντιμετωπίζουν πολλές γυναίκες είναι η λιπαρότητα στα μαλλιά. Σε κάποιες η τρίχα λαδώνει την επόμενη κιόλας ημέρα, ενώ κάποιες είναι αρκετά τυχερές και μπορούν να καθυστερήσουν παραπάνω το λούσιμο. Αυτό που πρέπει κυρίως να προσέξετε είναι η ενυδάτωση τους. Το συχνό και καθημερινό λούσιμο θα σας δώσει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα, από αυτά που επιθυμείτε. Τα μαλλιά σας θα συνηθίσουν την καθημερινή ενυδάτωση και θα λαδώνουν με την πρώτη ευκαιρία.

 

 

Προσπαθήστε να μαζεύετε τα μαλλιά σας σε ponytail, ώστε να αποφεύγετε το λούσιμο, με σκοπό να καταφέρετε το ιδανικό, που είναι 3 φορές την εβδομάδα. Επιπλέον, και τα ενυδατικά προϊόντα διαδραματίζουν μεγάλο ρόλο. Το πιο συχνό λάθος επικεντρώνεται στην εφαρμογή και στην ποσότητα τους. Μια με δύο σταγόνες, ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σας, και φυσικά εφαρμογή στις άκρες και όχι τις ρίζες, είναι το καταλληλότερο.

 

 

Η διατροφή σας είναι εξίσου σημαντική. Οι περισσότερες από εμάς παραμελούμε το γεγονός ότι, αν δεν τρεφόμαστε σωστά επηρεάζεται ακόμα και η ποιότητα της τρίχας μας. Καταναλώστε φρούτα, λαχανικά, τροφές πλούσιες σε βιταμίνες, μαγνήσιο και πολύ νερό και θα δείτε σύντομα διαφορά. Τέλος, υπάρχουν και ειδικά σχεδιασμένα dry shampoo και πούδρες. Αυτά τα προϊόντα  θα “καμουφλάρουν” τη λιπαρότητα και θα καθυστερήσουν το καθημερινό λούσιμο!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.