Home / Cozyhome  / Λιακάδα με την clean-cut spring collection του H&M HOME

Λιακάδα με την clean-cut spring collection του H&M HOME

Το H&M HOME φέρνει τη λιακάδα μέσα στον χειμώνα με την ανοιξιάτικη συλλογή του, που “ασπάζεται” την clean-cut αισθητική.

Αναζητάμε τη λιακάδα μέσα στις χειμερινές μέρες και το H&M HOME κατάφερε να μας βάλει ήδη σε ανοιξιάτικο κλίμα.  Μας προσκαλεί να μπούμε σε έναν κόσμο clean-cut αισθητικής,.συνδυάζοντας μοτίβα και καμπυλώδεις σιλουέτες, αλλά και μια παλέτα  ζεστών αποχρώσεων του ροζ, του πράσινου, του καφέ και του μουσταρδί.

 

Σε αυτή τη συλλογή “λαμπερής μεταμόρφωσης” συναντάμε υφάσματα με ενδιαφέροντα prints, όπως καλύμματα μαξιλαριών και ελαφριές κουβέρτες, γλυπτά-βάζα και μεγαλύτερα έπιπλα,.για τις πιο φωτεινές μέρες που θα έρθουν.

 

 

Το σαλόνι γίνεται το επίκεντρο του ενδιαφέροντος αυτή της φωτεινή νέα σεζόν. Λατρέψαμε το ανάγλυφο κρεμ χαλί ως βάση του ανοιξιάτικου καμβά,.που διαμορφώνεται σε ένα πανέμορφο fresh σκηνικό με τον συνδυασμό νέων καλυμμάτων μαξιλαριών με καπιτονέ και  γεωμετρικά μοτίβα, αλλά και φλοράλ. για το απόλυτο ανοιξιάτικο αποτέλεσμα, μαζί με βάζα που θυμίζουν γλυπτά σε πράσινο ή λευκό.

 

 

Ο γκρι δίσκος με τις κυματιστές άκρες προσθέτει μια υπέροχη τελική πινελιά φιλοξενώντας κεριά με ραβδώσεις που διατίθενται σε διάφορες αποχρώσεις, όπως μπλε, καφέ και πράσινο. Για το ανοιξιάτικο δείπνο, η εμβληματική καρέκλα safari του H&M HOME αποτελεί το τέλειο σημείο εκκίνησης.για να δημιουργήσετε ένα κομψό ανοιξιάτικο τραπέζι. Ένα πράσινο τραπεζομάντιλο δίνει pop vibes στο γεύμα,.ενώ η κλασική απαλή λευκή εκδοχή του είναι πάντα διαχρονική.

 

 

Less is more” είναι το σύνθημα αυτή τη σεζόν με ελαφρώς στρογγυλεμένα κρεμ πιάτα, που συνοδεύονται από ασορτί μεγάλα πιάτα, βαθιά και μεσαίου μεγέθους μπολ. Ποτήρια κρασιού και νερού σε μια μοντέρνα διαφανή απόχρωση της μόκας δημιουργούν ένα κομψό αποτέλεσμα,.ενώ τα σουπλά με τις καμπυλώδεις, μαύρες άκρες τους είναι η τέλεια προσθήκη.

 

 

Τα κλινοσκεπάσματα είναι πολύχρωμα αυτή τη σεζόν, όπως το χαρακτηριστικό καρό σετ σε ροζ, λευκό και πράσινο -ένα αναπάντεχο ταρτάν– σε συνδυασμό με μια απαλή κουβέρτα σε λάιμ απόχρωση και ανάγλυφο, λευκό χαλί. 

 

 

Στον χώρο του μπάνιου οι ήσυχες αλλά φρέσκες αποχρώσεις της μόκας και του μπλε-πράσινου μεταμορφώνουν τις πετσέτες. Προσθέστε υφαντά καλάθια ρούχων σε κρεμ μπεζ ή πράσινο, μαρμάρινους γάντζους και πόμολα για ένα μοναδικό τελικό αποτέλεσμα.

 

 

Αναζητήστε εδώ τη νέα ανοιξιάτικη συλλογή του H&M HOME.

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath