Home / Men  / Η Barbour γιορτάζει 130 χρόνια κληρονομιάς!

Η Barbour γιορτάζει 130 χρόνια κληρονομιάς!

Barbour

Η βρετανική εταιρεία Barbour γιορτάζει 130 χρόνια ιστορίας και κληρονομιάς, κυκλοφορώντας το τελευταίο της drop με την Pitti Uomo.

Barbour

Μέσα σε αυτόν τον μήνα, η Barbour θα κυκλοφορήσει το τελευταίο της drop με την Pitti Uomo, φιλοξενώντας μία ειδική εκδήλωση στο κατάστημά της στη Φλωρεντία. Η νέα συλλογή Heritage+ θα επικεντρωθεί στη σημασία της κληρονομιάς, της ιστορίας, της ταυτότητας και του συνεχώς εξελισσόμενου σχεδιασμού. Και τα δύο brands έχουν φέρει ιστορία και δεξιοτεχνία στον κόσμο της μόδας, σε ένα σεβαστό επίπεδο. Ένα από τα πιο signature pieces του brand Barbour είναι το wax jacket, το οποίο πρωταγωνιστεί και στην καμπάνια. Το 2024 σηματοδοτεί την 130η επέτειο της εταιρείας Barbour!

Το 2024 σηματοδοτεί την 130η επέτειο της εταιρείας Barbour! Η εορταστική εκδήλωση θα εξερευνήσει την κληρονομιά του brand από μία ευρεία οπτική γωνία. Σκοπός της είναι να αποκαλύψει ότι έχει παραμείνει επίκαιρη, διατηρώντας παράλληλα την εμβληματική ταυτότητά του. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής της ανδρικής σειράς του brand, Ian Bergin, θα ανοίξει διάλογο με άλλους καλεσμένους για τη γοητεία της κληρονομιάς στη μόδα, αναπολώντας τις καλύτερες στιγμές της μάρκας. Stay tuned για τα εορταστικά projects και drops που έχει ετοιμάσει το σπουδαίο Βρετανικό brand. Stay tuned για τα εορταστικά projects και drops που έχει ετοιμάσει το σπουδαίο Βρετανικό brand.

Barbour

 

www.barbour.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.