Home / Fashion  / Ζεβρέ ή λεοπάρ μαγιό: Το μεγαλύτερο fashion dilemma του καλοκαιριού

Ζεβρέ ή λεοπάρ μαγιό: Το μεγαλύτερο fashion dilemma του καλοκαιριού

zebra print
Τα φετινά trends στα μαγιό μάς κάνουν να επιλέξουμε ανάμεσα στο τολμηρό λεοπάρ και στο effortless chic ζεβρέ.  

 

Διανύουμε την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου και οι υψηλές θερμοκρασίες έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους. Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι οι μελλοντικές διακοπές μας στα ελληνικά νησιά,.αλλά και οι mini αποδράσεις μας στις παραλίες. Δροσερό αεράκι, παγωμένα cocktails στο χέρι και βουτιές μέχρι να δύσει ο ήλιος…Το μόνο που λείπει από αυτό το ονειρεμένο σκηνικό είναι το κατάλληλο μαγιό.  

 

Έχουμε ήδη μιλήσει για τις μεγαλύτερες τάσεις που επικρατούν αυτήν τη στιγμή στα μαγιό. Ξεδιαλύνοντας το φετινό swimwear trend report, δύο είναι οι τάσεις που έχω ξεχωρίσει μέχρι στιγμής και ανήκουν και οι δύο στην κατηγορία των animal prints. Για φέτος το καλοκαίρι, οι πιο δυναμικές τάσεις στα μαγιό αμφιταλαντεύονται ανάμεσα στο λεοπάρ και το ζεβρέ. Όσα είναι τα κοινά σημεία.που έχουν αυτά τα δύο prints, άλλες τόσες είναι και οι αντιθέσεις τους. Μπορεί το λεοπάρ και το ζεβρέ να είναι δύο από τα πιο hot και ταυτοχρόνως.αμφιλεγόμενα trends, ωστόσο αυτά τα δύο μοτίβα διαφέρουν ως προς την αισθητική που εκπέμπει το καθένα.  

 

λεοπάρ

@isabellemathersx

 

Η αλήθεια είναι πως, εντάσσοντας την τάση του λεοπάρ στα μαγιό σου, αυτό.που σίγουρα θα καταφέρεις είναι να υιοθετήσεις την πολυτέλεια που εκπέμπει το print σε κάθε εμφάνιση. Αυτή η “κραυγαλέα” πολυτέλεια, σε συνδυασμό με το exotic vibe του print, δημιουργεί over the top και τολμηρές εμφανίσεις, που σίγουρα θα ξεχωρίσουν. Από την άλλη πλευρά, το ζεβρέ είναι συνυφασμένο με πιο minimal και σοφιστικέ εμφανίσεις. Παρόλο που ανήκει στην κατηγορία των animal prints, οι καθαρές και ασπρόμαυρες ρίγες του μπορούν να δημιουργήσουν ένα effortless chic καλοκαιρινό look.  

 

Ζεβρέ

@hannaschonberg

 

Στο δίλλημα λεοπάρ vs ζεβρέ, εγώ τάσσομαι ξεκάθαρα στη μεριά του ζεβρέ, ωστόσο λατρεύω να βλέπω το λεοπάρ σε καλοκαιρινές εμφανίσεις! Εσύ, σε πια μεριά θα “ταχθείς”; 

 

Κεντρική φωτογραφία: @hannaschonberg/Instagram 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada