Home / Cozyhome  / Καλωσήρθατε στον κόσμο του Jacquemus!

Καλωσήρθατε στον κόσμο του Jacquemus!

O γάλλος σχεδιαστής, Jacquemus, άνοιξε τα πρώτα του γραφεία στο Παρίσι.

 

Ο πλέον αγαπημένος σχεδιαστής Simon Jacquemus, αποτελεί ένα από τα πιο hot ονόματα του χώρου, με μεγάλο ταλέντο και επιτυχία που αυξάνεται συνεχώς. Αυτό που τον ξεχωρίζει στο κοινό, δεν είναι μόνο η εξαιρετική αισθητική του και οι εντυπωσιακές δημιουργίες του, αλλά και η προσωπικότητα του. Ο ίδιος έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη σύνδεση με τους followers του, μιλώντας για τη ζωή του και τις πηγές έμπνευσής του.

 

 

Η νέα χρονιά μπήκε πολύ δυναμικά για το brand, διότι ο Jacquemus άνοιξε τα πρώτα επίσημα γραφεία του στο Παρίσι! Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο Instagram μαρτυρούν ένα πραγματικό αρχιτεκτονικό και διακοσμητικό στολίδι, αφήνοντας άναυδους τους θαυμαστές του. Τα πάντα αποτυπώνουν τις συλλογές που έχει δημιουργήσει ο ίδιος, καθώς και τη μεγάλη του αγάπη για το λευκό, τα φρούτα, τον ήλιο, τη ζωή, την ποίηση και τις δεκαετίες 80s και 90s. To set design επιμελήθηκαν τα studio: Samuel Begis και Till Duca.

 

 

Όλα τα έπιπλα είναι μια ωδή στον μινιμαλισμό και την κομψότητα, με την απλότητα και τις γεωμετρικές γραμμές να κυριαρχούν. Όλα σε γήινους τόνους, χαρίζουν μια in style άνεση, εμπνευσμένα από το διακοσμητικό trend Japandi. Το φως και τα φυτά συνθέτουν ένα σκηνικό που αποπνέει αισιοδοξία και θετική ενέργεια, πολύ σημαντικά για έναν εργασιακό χώρο, σύμφωνα με τον Simon. Ο τελευταίος, δημοσίευσε και παλιές φωτογραφίες από τον πρώτο του χώρο εργασίας, προσπαθώντας να περάσει το μήνυμα ότι με πάθος και σκληρή δουλειά όλα είναι δυνατά.

 

 

Η υπέροχη αισθητική του νέου γραφείου μάς παραπέμπει, όχι μόνο στις ομορφιές του Παρισιού, αλλά και σε μια ρομαντική γαλλική ταινία των 80s και 90s.

Photo credits: Julien Thomas Hamon

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.