Home / Cozyhome  / Το Japandi αποτελεί το πιο hot διακοσμητικό trend για το 2021, σύμφωνα με το Pinterest

Το Japandi αποτελεί το πιο hot διακοσμητικό trend για το 2021, σύμφωνα με το Pinterest

Το διακοσμητικό στυλ Japandi είναι το πιο πολυσυζητημένο trend για το νέο έτος, με χιλιάδες χρήστες να το αναζητούν στο Pinterest.

 

 

To Japandi προέρχεται από μια μίξη των αγγλικών λέξεων Japan και Scandi, μαρτυρώντας τις επιρροές του από τα τοπία και τον πολιτισμό της Ιαπωνίας και της Σκανδιναβίας. Βασίζεται στο μινιμαλισμό και στα χρώματα της γης, καθώς στοχεύει να “γεφυρώσει” την απόσταση μεταξύ ανθρώπου και γης, αλλά και να εντοπίσει την ομορφιά στις ατέλειες.

 

 

Για να υιοθετήσετε και εσείς το νέο διακοσμητικό trend, σας παραθέτουμε μερικά tips. Προσπαθήστε να κάνετε το χώρο σας ένα ζεστό, άνετο και λειτουργικό καταφύγιο. Διαλέξτε χρώματα σε γήινους τόνους, όπως λευκό, μπεζ, καφέ, ανοιχτό γκρι, αλλά και το classic μαύρο. Επιλέξτε έπιπλα από ξύλο ή πέτρα με πολύ απλές γραμμές, γεωμετρικά σχήματα και χαμηλά σε ύψος.

 

 

Αποφύγετε τα πολύπλοκα σχέδια και τις ταπετσαρίες, διαλέγοντας τη μονοχρωμία για τους τοίχους σας. Δώστε φως και γαλήνη στο σπίτι σας προσθέτοντας φυτά στις γωνίες και επιλέγοντας πολύ ανοιχτόχρωμες κουρτίνες για να μπορεί να “μπαίνει” το φως του ήλιου. Διακοσμήστε το χώρο με βιβλία, μπαμπού, κεραμικά αντικείμενα, λάμπες και χαλάκια.

 

 

Αν είστε και εσείς λάτρεις του μινιμαλισμού και της ισορροπίας, το Japandi είναι ικανό να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το σπίτι των ονείρων σας. Άνεση, ηρεμία και αρμονία θα κυριαρχήσουν στο χώρο σας, φέρνοντας σας, παράλληλα, πιο κοντά με τη φύση.

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.