Home / Beauty  / Καινοτόμο app από την Estée Lauder!

Καινοτόμο app από την Estée Lauder!

app

Η Estée Lauder δημιούργησε ένα καινοτόμο app για την εφαρμογή μακιγιάζ με σκοπό να βοηθήσει τους ανθρώπους με προβλήματα όρασης.

 

Το beauty brand της Estée Lauder του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας απέσυρε την τεχνητή νοημοσύνη από το gaming και το metaverse για έναν καλό σκοπό. Με στόχο την επίλυση πραγματικών προκλήσεων προχώρησε στη δημιουργία ενός πρωτοπόρου app για κινητά. Αυτό θα βοηθήσει άτομα με προβλήματα όρασης να κάνουν το μακιγιάζ τους. Η εφαρμογή με τίτλο Voice Enabled Makeup Assistant θέλει να βοηθήσει τους πελάτες να εφαρμόζουν τα καλλυντικά τους εύκολα και με αυτοπεποίθηση. Να επιτρέψει περισσότερη αυτοέκφραση και ενδυνάμωση μέσω της σχέσης τους με το μακιγιάζ.

 

 

Η εταιρεία δήλωσε ότι το app έγινε με την τεχνολογία του έξυπνου καθρέπτη, που βασίζεται στις δυνατότητες AR και AI και αναπτύχθηκε με μηχανική μάθηση. Καταναλωτές με προβλήματα όρασης εξέφρασαν την ανάγκη για μία διαφορετική τεχνολογία. Μία πουα θα μπορεί να τους δώσει μεγαλύτερη ανεξαρτησία να εφαρμόσουν το μακιγιάζ τους με αυτοπεποίθηση. Αυτό ήταν που ώθησε την Estée Lauder να δημιουργήσει την εφαρμογή. Μέσα από φωνητικές οδηγίες οι χρήστες λαμβάνουν ηχητικά σχόλια. Αν το μακιγιάζ τους είναι ομοιόμορφο και για το τι πρέπει να προσέξουν περισσότερο ή λιγότερο. Ένα υπέροχο εγχείρημα από ένα μεγάλο brand ομορφιάς. 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.