Home / Beauty  / Ιδανικά hairstyles για το quiet luxury trend!

Ιδανικά hairstyles για το quiet luxury trend!

Αν υιοθετείτε και εσείς τη μεγαλύτερη τάση της σεζόν, το quiet luxury, χρειάζεστε και τα ιδανικά hairstyles για να το απογειώσετε!

 

Όλοι μιλούν για την ήσυχη πολυτέλεια, την old money αισθητική… Ένα fashion trend που έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητό, χάρη στην καθαρή κομψότητά του, που δε μένει ποτέ απαρατήρητη. Επιλέγουμε minimal γραμμές και αποφεύγουμε τις υπερβολές. Για να υιοθετήσουμε ολοκληρωμένα το quiet luxury δεν αρκεί το outfit μας και το make up look μας. Το χτένισμα μπορεί να κάνει τη διαφορά και γι’ αυτό χρειάζεται την απαραίτητη προσοχή από εμάς. Τα fashion girls του Instagram δίνουν ιδανικά hairstyles για τη μεγαλύτερη τάση του καλοκαιριού.

 

Με μία γρήγορη ματιά στα προφίλ τους βρήκαμε ιδέες, εύκολες και εντυπωσιακές, που σίγουρα θα υιοθετήσετε αυτό το καλοκαίρι! Ποια σας άρεσε περισσότερο; Ποια σας άρεσε περισσότερο;

 

Χαμηλό messy bun

 

Κυματιστές μπούκλες

 

Χωρίστρα στο πλαί με βαγκ τελείωμα

 

Sleek καρέ με ή χωρίς χωρίστρα στο πλάι

 

Sleek bun

 

Μία μπαντάνα ή μία κορδέλα τύπου 90s

 

Μισά μαζεμένα μαλλιά με κλάμμερ

 

Χαμηλή πλεξούδα

 

Χαμηλή αλογοουρά με αφέλειες

 

Ίσια μαλλιά με ελαφριά bungs

 

All photos source Instagram All photos source Instagram

Κεντρική φωτογραφία: chlosertoyou/ Instagram  Κεντρική φωτογραφία: chlosertoyou/ Instagram 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.