Home / Fashion  / Η Fendi γιορτάζει τη Baquette bag μαζί με τον Marc Jacobs

Η Fendi γιορτάζει τη Baquette bag μαζί με τον Marc Jacobs

Baquette bag

Ο οίκος Fendi λάνσαρε την πολυαναμενόμενη Marc Jacobs capsule collection, με αφορμή τον εορτασμό της Baquette bag.

 

 

Για το resort 2023 show, κατά την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, ο οίκος Fendi συνεργάστηκε με την Tiffany & Co και τη.Sarah Jessica Parker για να συν-σχεδιάζουν key pieces, κυρίως τη Baquette bag. Τώρα, κυκλοφορεί και η.Marc Jacobs εκδοχή για το καλοκαίρι του 2023, μία συλλογή που γιορτάζει την 25η επέτειο Baquette bag. Ο Marc Jacobs επεκτείνει τη δημιουργικότητά του, ενσωματώνοντας το χαρακτηριστικό του στυλ για να αναπτύξει νέα statement κομμάτια, χρησιμοποιώντας τους κωδικούς του.Fendi Roma maison.

Αυτή η collection βλέπει τον σχεδιαστή Marc Jacobs να παίρνει σύγχρονα μοτίβα της σύγχρονης ζωής και να τα συνδυάζει με την turn of the silhouette φιλοσοφία για ready to wear κομμάτια. Η capsule εκδοχή του για τη Fendi απηχεί την Gilded Age της.Νέας Υόρκης, ειδικά όσον αφορά στα σχήματα και τα everyday κομμάτια.

Παίζοντας με τη φαντασία και την πραγματικότητα, η συλλογή κινείται σε μία ασημί, λαμπερή, fluoro κίτρινη, γκρι, λευκή και μαύρη παλέτα. Το distressed oversize denim jacket και το παντελόνι με Fendi.Roma spring vibes φέρνει την ιταλική πολυτελή μάρκα στον κόσμο του σύγχρονου utilitarian style.

Baggy και parachute παντελόνια με τσέπες πολλαπλών χρήσεων συνδυάζονται με cropped T-shirts και hoodies. Η Baguette bag επανασχεδιάστηκε και εμφανίστηκαν και τα Baguette hoodies, όπου η μπροστινή τσέπη έχει τις πλήρεις διαστάσεις της τσάντας. Ο Marc Jacobs έδωσε το δικό του στίγμα στον οίκο Fendi, με το αποτέλεσμα να μας εντυπωσιάζει.

Baquette bag

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.