Home / Beauty  / Η YSL Beauty κυκλοφορεί μια make up και skin care collection

Η YSL Beauty κυκλοφορεί μια make up και skin care collection

Ανακαλύψτε την υβριδική make up και skin care collection από την YSL Beauty.

 

Από τη Gen Z για τη Gen Z. Η YSL Beauty έκανε το ντεμπούτο της σε μια ολοκαίνουργια σειρά υβριδικών προϊόντων μακιγιάζ και skin care. Στη NU συλλογή θα βρείτε πέντε αντικείμενα που ενσωματώνουν την τέλεια ελευθερία και την αυθεντικότητα που έχουν τις ρίζες τους στις αξίες του Yves Saint Laurent. Καλεί τον καθένα να είναι αληθινός με τον εαυτό του και να αγκαλιάσει με τέλειο τρόπο τις ατέλειες του.

 

 

Το Glow in Balm είναι ένα highlighter και μια ενυδατική κρέμα, με νερό και μαργαριτάρια που αντανακλούν στο φως. Για μια πιο matte εμφάνιση έρχεται η blotting lotion, που δίνει ένα άνετο και ελαφρύ φινίρισμα. Το Tone Corrector εξαφανίζει τους πόρους με βιταμίνη Ε.

 

Η Bare Look Tint foundation προσφέρει μια λαμπερή ενυδάτωση και το Dewy Mist με υαλουρονικό οξύ και εκχύλισμα ελαίου ολοκληρώνει τη συλλογή. Οι συσκευασίες είναι φτιαγμένες από ανακυκλώσιμα υλικά.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.