Home / Beauty  / Η Youtuber Emma Chamberlain είναι το νέο πρόσωπο της Lancôme

Η Youtuber Emma Chamberlain είναι το νέο πρόσωπο της Lancôme

Emma Chamberlain

Το γνωστό beauty brand Lancôme ανακοίνωσε την καινούργια του συνεργασία με τη social media star, Emma Chamberlain.

 

Η social media star κατακτά τον κόσμο σιγά σιγά. Μέσα από το κανάλι της στο YouTube κατάφερε να κλείνει συνεργασίες και να απασχολεί τον κόσμο της μόδας και όχι μόνο. Το 2023 έρχεται και η πρώτη beauty συνεργασία της. Η Lancôme ανακοίνωσε ότι η 21χρονη Emma Chamberlain είναι η νέα brand ambassador της! Η μάρκα ομορφιάς που ανήκει στη L’Oréal θα συνεργαστεί με την αγαπημένη Emma μέσα από μία σειρά τεσσάρων video στο YouTube, με τίτλο How do you say beauty in French.

 

 

Σκοπός του brand είναι να προσελκύσει τη Gen -Z, η οποία είναι θαυμάστρια της Emma Chamberlain. Μαζί με τα επεισόδια στο YouTube θα κυκλοφορήσουν και Instagram και TikTok reels. Η Lancôme είναι γνωστή για τις συνεργασίες της με ονόματα του Hollywood, όπως η Julia Roberts, και τώρα ήρθε η στιγμή να ανακαλύψει πιο νέα πρόσωπα μέσα από τα social media. Με το πάντα αυθεντικό και αξιόπιστο περιεχόμενό της, η Emma θα ξεκινήσει ένα νέο ταξίδι! Με αφετηρία τους δρόμους του Παρισιού θα φτάσει στα γραφεία της εταιρείας.

 

 

“Πάντα είχα τη δική μου ιδέα για την ομορφιά. Δεν προβάλλω τον εαυτό μου στη βιομηχανία ομορφιάς λόγω της δυαδικότητας που δείχνω στο κανάλι μου. Πάντα προσπαθούσα να συνδυάζω την άνεση με την ομορφιά. Όταν ήρθε σε εμένα η Lancôme, ένιωσα τόσο τιμή και ενθουσιασμό! Η μάρκα κατάλαβε και εκτίμησε το ποια είμαι”, δήλωσε η Emma.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.