Home / Fashion  / Η Winnie Harlow μας παρουσιάζει τα νέα PUMA Cruise Rider!

Η Winnie Harlow μας παρουσιάζει τα νέα PUMA Cruise Rider!

PUMA Cruise Rider

Το διάσημο brand δημιούργησε τα νέα PUMA Cruise Rider, με πρωταγωνίστρια το μοντέλο Winnie Harlow.

 

Απογειώστε τις street style εμφανίσεις με τα νέα και εκπληκτικά σχέδια της PUMA! Φροντίζοντας για τις καθημερινά looks μας, τα ολοκαίνουργια PUMA Cruise Rider θα ταράξουν τα δεδομένα του στυλ σας! Το διάσημο brand φέρνει το νέο sneaker, αντλώντας έμπνευση από την αίγλη vintage αυτοκινήτων. Έχοντας ως βάση το λευκό χρώμα, δημιουργεί μοναδικούς χρωματικούς συνδυασμούς, για πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις. Τα νέα παπούτσια θα ταιριάξουν με κάθε outfit σας και γι’ αυτό δεν πρέπει να λείπουν από τη γκαρνταρόμπα σας.

 

Courtesy of PUMA

 

“Τα νέα Cruise Riders είναι τόσο εγώ! Αυτό που μου αρέσει περισσότερο σε αυτά είναι ότι δεν ανησυχώ με τι θα τα συνδυάσω, καθώς πηγαίνουν με όλα”, δηλώνει η Winnie Harlow.

 

Courtesy of PUMA

 

Το supermodel, Winnie Harlow, είναι κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας και brand ambassador του οίκου. Με την ομορφιά και το στυλ της ανέδειξε μοναδικά το νέο sneaker.Τα Cruise Riders έχουν ελαφρώς υψηλότερη ενδιάμεση σόλα, λεπτομέρειες γλυπτικής και αφρώδες υλικό. Παρέχουν απίστευτη άνεση και συνδυάζονται με τα πάντα. Το φωτεινό κίτρινο, ροζ και γαλάζιο προσθέτουν μια παιχνιδιάρικη νότα.

 

Courtesy of PUMA

 

Δείτε τα ολοκαίνουργια sneakers της PUMA μέσα από το official site. Επιπλέον, μπορείτε να τα βρείτε και σε επιλεγμένα καταστήματα στην Ελλάδα.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.