Home / Men  / Η Vilebrequin εξερευνά τις παραλίες του Abu Dhabi

Η Vilebrequin εξερευνά τις παραλίες του Abu Dhabi

Vilebrequin
Η Vilebrequin εξερευνά τις παραλίες του Abu Dhabi και παρουσιάζει μία καλοκαιρινή συλλογή μαγιό, γεμάτη χρώματα και prints.

 

Το γνωστό γαλλικό brand πολυτελών μαγιό, Vilebrequin, παρουσιάζει την τελευταία του capsule συλλογή, σε συνεργασία με την Experience Abu Dhabi, αντλώντας έμπνευση από τις μαγευτικές ακτές της περιοχής. Αυτή η νέα συλλογή δημιουργήθηκε για να αναδείξει τον ζωντανό και γεμάτο χρώματα προορισμό, συνδυάζοντας φωτεινές αποχρώσεις και ιδιαίτερα μοτίβα -χαρακτηριστικά στοιχεία της Vilebrequin.

 

Vilebrequin

 

Στη νέα συλλογή, τα μαγιό και τα resort wear ζωντανεύουν με prints με φοίνικες.σε χρυσούς και μπλε τόνους, αποπνέοντας την αίσθηση της πολυτέλειας και της κομψότητας. Το ανδρικό σετ περιλαμβάνει ένα ελαφρύ λινό πουκάμισο, το οποίο έρχεται σε σετ με ένα κλασικό μαγιό. Από την άλλη μεριά, για τις γυναίκες, η συλλογή προσφέρει ένα ολόσωμο μαγιό με λαιμόκοψη V και ένα κεντημένο φόρεμα από οργανικό βαμβάκι,.ενώ για τα παιδιά, η Vilebrequin μεταμόρφωσε mini εκδοχές των ήδη υπαρχόντων κομματιών της συλλογής.

 

 

Η επίσημη παρουσίαση της συλλογής πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του.Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, στο La Plage Vilebrequin L’Ondine. Η τοποθεσία δίπλα στην παραλία μετατράπηκε σε Palace Mille.et Une Nuits (Παλάτι των Χιλίων και Μιας Νυχτών), διακοσμημένη με εξωτικά φυτά,.φανάρια και άλλα στοιχεία εμπνευσμένα από την αραβική κουλτούρα.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada