Home / Men  / Η Versace δίνει τον δικό της ορισμό στο quite luxury

Η Versace δίνει τον δικό της ορισμό στο quite luxury

Η Versace
Η Versace παρουσιάζει το look book για τη συλλογή Pre-Fall 2024. Ο ιταλικός οίκος αφήνει πίσω του τον μαξιμαλισμό και υιοθετεί την τάση του quite luxury.

 

Παρατηρώντας τις ανδρικές casual εμφανίσεις στον περίγυρό της, η Donatella.Versace αντλεί έμπνευση από αυτές και δημιουργεί μία νέα συλλογή, η οποία υμνεί την τάση της “ήσυχης πολυτέλειας”. Η Pre-Fall 2024 συλλογή του ιταλικού οίκου κάνει ένα βήμα μακριά από τον μαξιμαλισμό,.στρέφοντας την προσοχή της σε μία luxurious και σχεδιαστική προσέγγιση, η οποία ισορροπεί ανάμεσα στις ανάγκες της εποχής για το less is more και.στην iconic flamboyance αισθητική που πρεσβεύει ο οίκος εδώ και τόσα χρόνια.

 

“Αυτή είναι μια πολύ προσωπική αντανάκλαση των κομματιών που αγαπώ περισσότερο στη.Versace και που μου αρέσουν περισσότερο στους άντρες γύρω μου”, ανέφερε σχετικά με τη συλλογή η Donatella Versace.

 

 

 

Λαμβάνοντας υπόψη το πνεύμα της εποχής, η Versace δίνει την προσοχή της στο “αιχμηρό” tailoring, τις oversized.γραμμές, τα denims, αλλά και το layering, με τα περισσότερα looks να χαρακτηρίζονται επάξια ως μία σύγχρονη εκδοχή του quite luxury. Παρά το στοιχείο του μινιμαλισμού, που επιδίωξε να υιοθετήσει ο ιταλικός οίκος στη συλλογή του, η Pre-Fall 2024 collection δεν χάνει τον χαρακτήρα της. H Versace κατάφερε να προσαρμόσει τα εμβληματικά της prints,.χωρίς όμως να απομακρυνθεί από την μέχρι τώρα αισθητική που έχει καθορίσει την ταυτότητά της.

 

Η Versace

 

www.versace.com 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada