Home / Fashion  / Celebrity Style  / Η Tiffany Hsu είναι το fashion inspo της εβδομάδας

Η Tiffany Hsu είναι το fashion inspo της εβδομάδας

Η Tiffany Hsu εργάζεται στη μόδα εδώ και αρκετά χρόνια, αποτελώντας μία από τις καλύτερες style εμπνεύσεις που θα βρείτε στο Instagram.

 

Το στυλ της δυναμικό, σύγχρονο, sexy και elegant. Η Tiffany Hsu ξεκίνησε την ενασχόλησή της με τη μόδα όταν τελείωσε το σχολείο και από τότε η καριέρα της έχει μόνο ανοδική πορεία. Ασχολείται με το styling και το fashion buying και ταυτόχρονα έχει δημιουργήσει ένα από τα πιο πετυχημένα fashion Instagram. Αυτήν την περίοδο, λόγω του fashion month, κατακλυστήκαμε από stylish posts και από εμφανίσεις που εντυπωσίασαν. Ανάμεσα σε αυτές ξεχωρίσαμε φυσικά της Tiffany.

 

Ακόμα και αν η ίδια χρησιμοποιεί το Instagram, λόγω της δουλειάς της, προσπαθεί να τονίσει ότι όλες αυτές οι εικόνες που βγαίνουν προς τα έξω δεν είναι γεμάτες μόνο με glam και λάμψη. Υπάρχει δουλειά πίσω από αυτές! Η συμβουλή που δίνει σε όλους είναι να ντύνονται για την πραγματική ζωή και όχι για τα social media. Να βρίσκουν τρόπους να είναι στιλάτοι για να νιώθουν όμορφα με αυτούς και όχι με τα likes που θα αποσπάσουν.

 

Αυτές είναι οι εμφανίσεις της Tiffany Hsu που μας εντυπωσίασαν περισσότερο!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.