Home / Fashion  / Celebrity Style  / Η Tessa Thompson είναι το stylish girl του καλοκαιριού

Η Tessa Thompson είναι το stylish girl του καλοκαιριού

Tessa Thompson

Με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας Thor Love and Thunder της Marvel θυμόμαστε όλες τις καταπληκτικές εμφανίσεις της ηθοποιού Tessa Thompson.

 

Η stylist ομάδα της Tessa Thompson έχει καταφέρει να την κάνει να ξεχωρίσει τόσο στο red carpet όσο και στους δρόμους. Κάθε φορά που εμφανίζεται στο κόκκινο χαλί παρουσιάζει μία συναρπαστική εμφάνιση. Μία εμφάνιση που δεν είναι απλά ωραία, αλλά καταφέρνει να κάνει όλο το Hollywood να μιλάει γι αυτήν. Το look της για την πρεμιέρα της ταινίας Thor Love and Thunder της Marvel κατατάσσεται στη λίστα με τα καλύτερα του έτους. Μία custom made δημιουργία Armani εμπνευσμένη από ένα σπαθί, signature κομμάτι του χαρακτήρα της στην ταινία ως Βασίλισσα του Asgard.

 

Έχει μεγάλη αδυναμία στα brands όπως Maison Margiela και Loewe. Η Tessa Thompson επιλέγει χαρούμενα ρούχα που δε χρειάζονται πολύ προσπάθεια. Απολαμβάνει τη διαδικασία και την αντιμετωπίζει σαν έναν ρόλο που καλείται να παίξει, σαν ένα ακόμα performance. Κάποιες από τις εμφανίσεις της είναι πιο minimal, ενώ άλλες απίστευτα εντυπωσιακές. Σε καμία περίπτωση δε ξεχνάει να δίνει έμφαση στα μαλλιά και τα αξεσουάρ.

 
Δείτε τις εμφανίσεις της ταλαντούχας ηθοποιού Tessa Thompson και εμπνευστείτε! Ποια σας άρεσε περισσότερο;

 

 

 

 

 

 

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.