Home / Beauty  / Η Supergoop! εισέρχεται στον κόσμο του make up

Η Supergoop! εισέρχεται στον κόσμο του make up

Supergoop
Η Supergoop!, φημισμένη για την πλούσια σειρά της με αντηλιακά προϊόντα για πρόσωπο και σώμα, εισέρχεται για πρώτη φορά κόσμο του make up, λανσάροντας μία νέα σειρά από κραγιόν με SPF.

 

Η Supergoop! φημίζεται για την ευρεία γκάμα αντηλιακών προϊόντων της. Ακολουθώντας πιστά την επιτυχημένη πορεία της στο skin care, το beauty brand εισέρχεται για πρώτη φορά στον κόσμο του make up και παρουσιάζει μία νέα σειρά από κραγιόν με SPF. Η νέα προσθήκη της Supergoop! έρχεται να προσφέρει ενυδάτωση και προστασία σε κάθε στιγμή της ημέρας.

 

 

Τα νέα κραγιόν του brand διαθέτουν μία έντονα ενυδατική φόρμουλα,.με βούτυρο καριτέ και λάδι τριανταφυλλιάς, η οποία είναι κατάλληλη τόσο για τον χειμώνα,.όσο και για το καλοκαίρι. Παράλληλα, εξοπλισμένα με SPF30, τα νέα κραγιόν υπόσχονται να προσφέρουν.πλούσια ενυδάτωση με διάρκεια, ενώ θα προστατέψουν τα χείλη από τις επιπτώσεις της ηλιακής ακτινοβολίας. Τα νέα προϊόντα μπορούν να δημιουργήσουν ένα απαλό αποτέλεσμα,.ενώ η φόρμουλά τους είναι κατάλληλη για “χτίσιμο” επάνω στα χείλη, προσφέροντας ένα πιο έντονο χρωματικό αποτέλεσμα. Τα κραγιόν της Supergoop! έρχονται σε 5 έντονες διαφορετικές αποχρώσεις του κόκκινου, “Obsessed”, “Hey Y’all”, “High Five”, “Lucky Me” και “Love You More”.

 

 

Τα νέα κραγιόν με SPF της Supergoop! είναι διαθέσιμα στο official site του brand, καθώς και στα Sephora.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada