Home / Good Life  / Η Serena Williams μας ταξιδεύει με τη suitcase collection της

Η Serena Williams μας ταξιδεύει με τη suitcase collection της

Serena Williams

Η αγαπημένη τενίστρια Serena Williams συνεργάζεται για ακόμα μια φορά με την εταιρεία Away και κυκλοφορεί μια σειρά από suitcases.

 

Serena Williams

Courtesy of Away

 

Η δημιουργική συνεργασία της Serena Williams με την Away επιστρέφει για δεύτερη φορά. Το 2019 δημιούργησαν μια κατακόκκινη συλλογή από είδη ταξιδιού, ενώ τώρα αποφάσισαν να μας χαρίσουν μια υπέροχη σειρά από βαλίτσες, τσάντες και αξεσουάρ κάνοντας το ταξίδι σας μια μοναδική εμπειρία! Χρήσιμες, απαραίτητες και με υπέροχα χρώματα θα κάνουν το “πακετάρισμα” μια ευχάριστη διαδικασία. Επιπλέον, θα πετύχετε και το τέλειο travel look.

 

Serena Williams

Courtesy of Away

 

Η ολοκαίνουργια collection περιλαμβάνει τις βαλίτσες Classic Polycarbonate σε τέσσερα διαφορετικά μεγέθη και χρώματα, για να καλύψει κάθε ανάγκη σας. Το Convertible Backpack Tote είναι ιδανικό για αποθήκευση των απαραίτητων, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Επίσης, η εταιρεία Away καλύπτει και τις ανάγκες των παιδιών και των κατοικίδιων σας, με το Kid’s Carry-On και το Pet Carrier. Τέλος, αν θέλετε να βελτιώσετε και τις οργανωτικές σας δεξιότητες θα υπάρχουν και οι Expandable Packing Cubes, με διαφορετικά διαμερίσματα αποθήκευσης, για να μην χάνετε τίποτα. 

 

Courtesy of Away

Courtesy of Away

 

Στις 28 Ιανουαρίου η νέα travel collection της Serena θα είναι διαθέσιμη μέσα από το official site της Away.

Ήδη η καμπάνια μας έχει ενθουσιάσει!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.