Home / Good Life  / Art & Culture  / Η Sandra Oh όπως δεν την έχουμε ξαναδεί

Η Sandra Oh όπως δεν την έχουμε ξαναδεί

Η Sandra Oh εντυπωσιάζει στην καινούργια ταινία τρόμου που πρωταγωνιστεί με τίτλο Umma.

 

A mother’s love never dies! Μία τρομακτική, ιδιαίτερη και αρκετά δυνατή, όπως φαίνεται, ταινία ετοίμασε η Sony Pictures. Στην ταινία Umma πρωταγωνιστεί η ταλαντούχα ηθοποιός Sandra Oh, σε μία ερμηνεία, που δε θυμίζει σε τίποτα εκείνες του παρελθόντος. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία του υπερφυσικού thriller υπογράφει η Iris K. Shim. Η ταινία Umma, που στα κορεάτικα σημαίνει “μητέρα”, είναι η πρώτη ταινία τρόμου του studio, που γράφηκε από Κορεατο-αμερικανίδα και έχει ως πρωταγωνίστρια Κορεατο-αμερικανίδα.

 

 

Όπως βλέπουμε από το trailer, η Sandra Oh υποδύεται την Amanda, η οποία ζει σε μία φάρμα στην Αμερική, μαζί με την κόρη της, Stewart. Η μητέρα της Amanda ήταν υπερπροστατευτική και πολύ αυστηρή και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να απομακρυνθούν οι δυο τους. Μία μέρα, φτάνει στη φάρμα ένας άνδρας, κρατώντας ένα κουτί με τα λείψανα της μητέρας της. Από εκεί και πέρα, η Amanda στοιχειώνεται από τη σκέψη και τον φόβο πως θα γίνει όπως κι εκείνη. “Μερικοί Κορεάτες πιστεύουν ότι οι δυσκολίες της ζωής προκαλούνται από τη βασανισμένη εμπειρία των προγόνων τους”, λέει στην κόρη της στο trailer.

 

Στην Αμερική, το Umma με την Sandra Oh, θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαρτίου. Ευχόμαστε να φτάσει σύντομα και στους δικούς μας κινηματογράφους.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.