Home / Fashion  / Η ROSÉ των Blackpink είναι το νέο πρόσωπο της Tiffany & Co

Η ROSÉ των Blackpink είναι το νέο πρόσωπο της Tiffany & Co

ROSÉ

Η τραγουδίστρια ROSÉ του πετυχημένου συγκροτήματος Blackpink πρωταγωνιστεί στην καινούργια καμπάνια της Tiffany & Co.

 

Οι Blackpink έχουν αναδειχθεί σε ένα από τα πιο πετυχημένα συγκροτήματα του πλανήτη. Αφού κατέκτησαν τον κόσμο της μουσικής, άρχισαν τα τελευταία δύο χρόνια να κάνουν τα δικά τους βήματα στον κόσμο της μόδας. Πραγματοποιούν συνεργασίες με μεγάλους οίκους μόδας, όπως ο Dior. Λίγες μέρες αφού υποδεχτήκαμε το νέο έτος κυκλοφόρησε μία ακόμα καμπάνια τους με high fashion brand. Η ROSÉ είναι το νέο πρόσωπο της συλλογής Lock της Tiffany & Co. Η συλλογή περιλαμβάνει μία επιχρυσωμένη σειρά από δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και μενταγιόν, σε ροζ gold.

 

 

Τα πολυτελή κομμάτια αναδεικνύουν τα άψογα σχέδια της Tiffany & Co και την προσοχή που δίνει το brand στη λεπτομέρεια. Το βραχιόλι της συλλογής περιλαμβάνει και έναν καινοτόμο και κομψό μηχανισμό περιστροφής. Αυτός ο σχεδιασμός αντικατοπτρίζει τη σύνδεση που μπορεί να νιώθουν δύο ή περισσότερα άτομα, συμβολίζοντας το συναίσθημα της αγάπης.

“Η ROSÉ ενσαρκώνει τέλεια τη σύγχρονη γυναίκα Tiffany & Co. Φέρνει στη συλλογή μια ενέργεια που ευθυγραμμίζεται με το ήθος της Tiffany Lock. Η ROSÉ, μαζί με το αντρικό μοντέλο που εμφανίζεται στη νέα καμπάνια Lock, αποτυπώνουν το σημαντικό πνεύμα της πρώτης συλλογής κοσμημάτων της Tiffany”, σύμφωνα με το επίσημο δελτίο τύπου.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.