Home / Beauty  / Η Pat McGrath παρουσιάζει την πιο ρομαντική συλλογή της

Η Pat McGrath παρουσιάζει την πιο ρομαντική συλλογή της

Pat McGrath
Με μία άκρως ρομαντική καμπάνια, το beauty brand της make up artist Pat McGrath παρουσιάζει τη νέα Colour Balm Collection.

 

Η Pat McGrath κάνει την έκπληξη, καθώς μάς συστήνει την πιο ρομαντική συλλογή που έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής.

 

Πρωταγωνιστής της νέας συλλογής είναι τα Divine Blushes,.ένα πολυχρηστικό εργαλείο που θα καλύψει τις ανάγκες της καθημερινής ρουτίνας του μακιγιάζ μας. Τα νέα ρουζ, που έρχονται σε μία μορφή stick, είναι εμπλουτισμένα με θρεπτικά.και ενυδατικά ενεργά συστατικά, τα οποία υπόσχονται να προσφέρουν μία φρεσκάδα στην επιδερμίδα. Παράλληλα, η υφή τους, που θυμίζει gel, παρέχει ένα μη λιπαρό, φυσικό και λαμπερό χρώμα,.που θα αναδείξει την επιδερμίδα. Μάλιστα, το βούτυρο καριτέ, αλλά και το εκχύλισμα από τα φρούτα του πάθους,.κάνουν τα Divine Blushes κατάλληλα για τοποθέτηση και στα χείλη, προσφέροντάς τους ενυδάτωση που διαρκεί.

 

 

Η Colour Balm Collection της Pat McGrath εμπλουτίζεται με τη νέα παλέτα σκιών Luxe Eye Shadow Quad: Passion Fleur. Η νέα παλέτα είναι ιδανική για η δημιουργία ενός εκλεπτυσμένου καλοκαιρινού make up look, καθώς περιέχει 4 διαφορετικές αποχρώσεις,.με matte, shimmer και μεταλλικά φινιρίσματα. Τέλος, η Colour Balm Collection ολοκληρώνεται με ένα highlighter, σε μία ημιδιαφανή κοραλί απόχρωση, ιδανική για το καλοκαίρι.

 

 

Η νέα συλλογή της Pat McGrath αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες μέρες, στο official site του brand.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada