Home / Good Life  / Art & Culture  / Η Pantone ανακοίνωσε το χρώμα της για το 2022

Η Pantone ανακοίνωσε το χρώμα της για το 2022

Η απόχρωση Very Peri είναι το χρώμα της Pantone για το 2022.

 

Μία από τις ανακοινώσεις που περιμέναμε με μεγάλη ανυπομονησία είναι σίγουρα αυτή της Pantone. Χρώμα της χρονιάς για το 2022 αναδείχθηκε και επίσημα η απόχρωση Very Peri. Αν και εμπίπτει στην οικογένεια του μπλε, το very peri μπορεί να υπερηφανεύεται για μία απόχρωση μυρτιάς.

 

 

«Καθώς προχωράμε σε έναν κόσμο άνευ προηγουμένου αλλαγών, η επιλογή του Pantone 17-3938 «Very Peri» φέρνει μια νέα προοπτική και όραμα της αξιόπιστης και αγαπημένης οικογένειας των μπλε χρωμάτων, που περιλαμβάνει τις ιδιότητες των μπλουζ. Ταυτόχρονα, όμως, με τον μωβ κόκκινο υποτόνο του, το Pantone 17-3938 «Very Peri» επιδεικνύει μια έξυπνη, χαρούμενη στάση και δυναμική παρουσία που ενθαρρύνει τη θαρραλέα δημιουργικότητα και τις ευφάνταστες εκφράσεις. Το «Very Peri» είναι σύμβολο του παγκόσμιου ζευγαρώματος της στιγμής και της μετάβασης που διανύουμε. Επιπλέον, ο μωβ τόνος δείχνει πώς προσαρμόζεται η σύγχρονη ζωή και πώς οι χρωματικές τάσεις στον ψηφιακό κόσμο μεταφράζονται στην πραγματική ζωή”, δήλωσε η Leatrice Eiseman.

 

 

«Το Χρώμα της Χρονιάς Pantone αντικατοπτρίζει ό,τι συμβαίνει στην παγκόσμια κουλτούρα μας, εκφράζοντας αυτό που οι άνθρωποι αναζητούν και πώς το χρώμα αυτό μπορεί να δώσει την απάντηση. Η δημιουργία ενός νέου χρώματος για πρώτη φορά στην ιστορία του εκπαιδευτικού προγράμματος χρωμάτων Pantone Color of the Year αντανακλά την παγκόσμια καινοτομία και μετασχηματισμό που συντελείται”, πρόσθεσε η Laurie Pressman.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.