Home / Fashion  / Η Paloma Elsesser σχεδιάζει για τη Marni

Η Paloma Elsesser σχεδιάζει για τη Marni

Paloma Elsesser
Paloma Elsesser, Alake Shilling και Francesco Risso ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν μαζί μία βιώσιμη συλλογή, βασισμένη στο body positivity.

 

Τι γίνεται όταν το μοντέλο της χρονιάς και μία καλλιτέχνιδα συνεργάζονται.με τον επικεφαλής σχεδιαστή ενός fashion brand; Η Paloma Elsesser και η Alake Shilling κλήθηκαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τον σχεδιαστή της Marni,.Francesco Risso, προκειμένου να δημιουργήσουν μία νέα capsule συλλογή, για χάρη του Marni Jamένα πρόγραμμα που ενώνει το brand μαζί με ομοϊδεάτισσες προσωπικότητες για δημιουργικές συζητήσεις.

 

Ως μία από τις μεγαλύτερες εκπροσώπους του diversity και του body positivity.στον χώρο της μόδας, η Paloma Elsesser δε θα μπορούσε να μην συμπεριληφθεί σε κάποιο εγχείρημα της Marni Jam. Ούσα ήδη αγαπημένο μέλος της Marni,.η Elsesser επιστρέφει πίσω στο brand, τώρα όχι μόνο ως μοντέλο, αλλά ως σχεδιάστρια.

 

Marni

 

“Ούσα εδώ και πολύ καιρό μέλος της οικογένειας της Marni, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη για αυτήν τη συνεργασία. Επεκτείνοντας το μεγεθολόγιο και βλέποντας ότι αυτό φτάνει για πρώτη φορά στο νούμερο 56*, η Marni δεσμεύεται ακόμα περισσότερο.στο να βλέπει την ομορφιά σε όλους τους ανθρώπους, αλλά και στο κοινό μας όραμα για τη βιομηχανία που επιθυμώ να δω στο μέλλον. Αυτή η συλλογή είναι μια αντανάκλαση της χαράς που φέρνει το καλοκαίρι: ένα μείγμα από γλυκύτητα και παράδοση. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που το μοιράζομαι με τον κόσμο”,.ανέφερε η Paloma Elsesser σχετικά με τη συνεργασία.

 

Paloma Elsesser

Δίνοντας έμφαση στη βιωσιμότητα, τα κομμάτια της συλλογής περιλαμβάνουν οργανικά υλικά,.όπως το οργανικό βαμβάκι, το λινό από φυσικές ίνες, αλλά και η ανακυκλωμένη λύκρα. Φωτογραφημένη από τον διάσημο Αμερικανό φωτογράφο Colin Dodgson,.η καμπάνια της Marni έχει ως φόντο το ηλιόλουστο σκηνικό του Los Angeles και αποτυπώνει την ουσία της συλλογής,.συνδυάζοντας τη μόδα με τη φυσική ομορφιά και τη ζεστασιά της California. τη ζεστασιά της California.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada