Home / Fashion  / Η MO5CH1NO Jeans συλλογή είναι γεγονός!

Η MO5CH1NO Jeans συλλογή είναι γεγονός!

MO5CH1NO Jeans

Το brand Moschino πρόκειται να κυκλοφορήσει την MO5CH1NO Jeans συλλογή, με φανταστικά denim κομμάτια.

 

Η high fashion εταιρεία Moschino είχε ανακοινώσει πέρυσι ότι θα κυκλοφορούσε μία νέα σειρά! Τώρα έγινε γνωστό ότι αυτή η σειρά θα είναι η MO5CH1NO Jeans. Σεβόμενη τους βασικούς κώδικες του οίκου, η συλλογή δίνει έμφαση στο denim effect. Mini φορέματα, φούστες και jumpsuits που αποδίδονται με το ίδιο ύφασμα. Η signature καρδιά της μάρκας και το σήμα της ειρήνης είναι τα μόνα στοιχεία που διακόπτουν την total denim ροή των κομματιών.

 

Ακόμα και αν δεν έχει οριστεί διάδοχος του Jeremy Scott, το brand αποδεικνύει ότι πρόκειται να συνεχίσει να εξελίσσεται. Τη MO5CH1NO Jeans συλλογή ανέλαβε η creative ομάδα του οίκου και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Κάτι διαφορετικό από όσα μας έχει συνηθίσει το brand με την υπογραφή του Scott. Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα και αν αυτή θεωρείται η πρώτη επίσημη denim collection του οίκου, η ιστορία του με τα jeans είχε ξεκινήσει πολύ πιο πριν.

 

 

Ο ίδιος ο Franco Moschino είχε κυκλοφορήσει μία μεγάλη ποικιλία από jeans το 1986. Με τα χρόνια αυτό το project εγκαταλείφθηκε. Ωστόσο τώρα παίρνει μία νέα πνοή, πιο fresh από ποτέ. Τα πρώτα looks αποκαλύφθηκαν και περιμένουμε να ανακοινωθεί η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.

 

MO5CH1NO Jeans

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.