Home / Cozyhome  / Η Minotti ανοίγει flagship store στη Λισαβόνα!

Η Minotti ανοίγει flagship store στη Λισαβόνα!

Πρόκειται για το πρώτο flagship κατάστημα του brand στη Λισαβόνα, με την επωνυμία Minotti Lisboa by QuartoSala.

 

Το νέο εμβληματικό κατάστημα Minotti Lisboa by QuartoSala ανοίγει στην ιστορική συνοικία Chiado,.λίγα βήματα από το Teatro Nacional de São Carlos.

 

Ένας εκλεπτυσμένος χώρος, σχεδιασμένος ως ατελιέ, έχει στόχο να εκπλήξει τους επισκέπτες με μια ολοκληρωμένη πρόταση επίπλων Minotti,.συνδυάζοντας τις αυθεντικές, Made in Italy αξίες με πορτογαλικό στυλ.

 

 

Σε ένα ιστορικό κτίριο, με 9 παράθυρα που βλέπουν στον δρόμο, το νέο εντυπωσιακό κατάστημα χαρακτηρίζεται από φιλόξενο και μοντέρνο design.

 

Minotti

Minotti

 

Oι λεπτομέρειες του χώρου

Η εσωτερική διακόσμηση – επιμελημένη από το Minotti Studio, το εσωτερικό δημιουργικό τμήμα της εταιρείας – παίζει με την αντίθεση των υλικών και των χρωμάτων: πάνελ από ανοξείδωτο χάλυβα με σατέν φινίρισμα εναλλάσσονται με λευκούς τοίχους από γύψο, σε ένα σκηνικό όπου το χαρακτηριστικό ξύλο παλίσανδρου Santos σε σκούρο καφέ χρωματισμό, ένα ξύλο που θυμίζει το γύρω θερμό περιβάλλον του τόπου, ξεχωρίζει.

 

 

Δεν λείπουν τα αρχιτεκτονικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη “γλώσσα” του brand, συμπεριλαμβανομένου του τζακιού, που τραβάει τα βλέμματα των επισκεπτών μόλις μπουν στο κατάστημα.

 

Minotti

 

O σχεδιασμός των εσωτερικών χώρων δίνει ζωή σε ένα εκλεπτυσμένο μονοπάτι, όπου η αισθητική της Συλλογής 2023 και τα πιο εμβληματικά κομμάτια συνομιλούν εξαιρετικά μεταξύ τους.

 

Σχόλια για τη συνεργασία

Ο Renato Minotti, συν-διευθύνων σύμβουλος της Minotti, σχολιάζει:.“Το 2022 επιταχύναμε την επέκταση του παγκόσμιου δικτύου μας με πολλά ανοίγματα και ο στόχος για το 2023 είναι να εδραιώσουμε τις αγορές αναφοράς μας,. ενώ εξερευνούμε νέες περιοχές. Ποντάρουμε πολύ στην Ευρώπη, όπου η ανάπτυξη του brand είναι σταθερή,.χάρη και στα πρόσφατα εγκαίνια στα πιο σημαντικά ιστορικά κέντρα των πόλεων. Το άνοιγμα του Minotti Lisboa είναι μέρος αυτού του στρατηγικού σχεδίου, που ενισχύεται από την ενοποιημένη συνεργασία με τον τοπικό μας συνεργάτη QuartoSala, με τον οποίο έχουμε αναπτύξει ένα έργο που ενσωματώνει επιδέξια τη σύγχρονη “γεύση” των συλλογών μας.στο ιστορικό αρχιτεκτονικό πλαίσιο που τις φιλοξενεί”.

 

Minotti

 

 

“Η σχέση μεταξύ QuartoSala και Minotti πηγαίνει πολύ πίσω και βασίζεται σε μεγάλη αμοιβαία εμπιστοσύνη. Είναι ένα ιταλικό brandμε ισχυρή ταυτότητα,.οδηγούμενo από την οικογένεια που τo ίδρυσε, με ισχυρές βασικές αξίες που συνεχίζουν να κυριαρχούν σήμερα. Ξεκινήσαμε να συνεργαζόμαστε πριν από μερικά χρόνια και στη συνέχεια αποφασίσαμε.να ανοίξουμε ένα κατάστημα ναυαρχίδα της Minotti στο κέντρο της πόλης”, λένε οι Clemente Rosado και Pedro d’Orey, συνεργάτες της QuartoSala.

 

Minotti

 

Σε απόλυτη αρμονία με το περιβάλλον του, το εμβληματικό κατάστημα Minotti Lisboa by QuartoSala.αντικατοπτρίζει με τον πιο κομψό τρόπο το στυλ που ανέκαθεν διέκρινε τo brand,.ανοίγοντας την πόρτα σε νέες ευκαιρίες στην πορτογαλική αγορά.

 

www.minotti.com

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath