Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Millie Bobby Brown κάνει το βιβλίο της ταινία

Η Millie Bobby Brown κάνει το βιβλίο της ταινία

Millie Bobby Brown
Η νουβέλα της γνωστής ηθοποιού, “Nineteen Steps”, γίνεται ταινία στο Netflix.

 

Ήδη από παιδί, η Millie Bobby Brown έχει αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς με το Netflix. Η σειρά επιστημονικής φαντασίας Stranger Things και αργότερα ο πρωταγωνιστικός της ρόλος στην spinoff σειρά του Sherlock Holmes,.Enola Holmes, μεταμόρφωσαν την γνωστή πλατφόρμα στο δεύτερο σπίτι της ηθοποιού. Σήμερα, η Millie Bobby Brown φαίνεται να δεσμεύεται ακόμη περισσότερο στη μεταξύ τους σχέση, αφού.η νουβέλα της προσαρμόζεται στη μεγάλη οθόνη σε συνεργασία με το Netflix.

 

Το Nineteen Steps, που εκδόθηκε τον Σεπτέμβριο του 2023, διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια.του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και εμπνέεται από τη ζωή της γιαγιάς της Millie Bobby Brown. Η ιστορία ακολουθεί τη 18χρονη Nellie Morris, η οποία ζει στη γειτονιά Bethnal.Green του ανατολικού Λονδίνου και ερωτεύεται έναν Αμερικανό αεροπόρο, που ονομάζεται Ray. Όμως, ο κόσμος της ανατρέπεται αφού επέζησε από την καταστροφή του Bethnal Green Tube, η οποία σκότωσε 173 πολίτες που αναζητούσαν καταφύγιο κατά τη διάρκεια μιας αεροπορικής επιδρομής.

 

 

Και ενώ το Netflix έχει αρνηθεί μέχρι στιγμής να τοποθετηθεί σχετικά με την είδηση, λέγεται.πως ο Anthony McCarten -σεναριογράφος των Bohemiam Rhapsody και Darkest Hour, κλήθηκε να αναλάβει την προσαρμογή του σεναρίου του βιβλίου στη μεγάλη οθόνη.

 

Παρά τα 20 της χρόνια, η Millie Bobby Brown έχει λάβει δύο υποψηφιότητες για Emmy για.την ερμηνεία της ως Eleven στο Stranger Things, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί με την πέμπτη και τελευταία σεζόν το 2025. Έχει επίσης εμφανιστεί στο Godzilla: King of the.Monsters του 2019 και το σίκουελ του 2021 Godzilla vs Kong, ενώ πρόκειται να την παρακολουθήσουμε στο The Electric State, μια περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας, σε σκηνοθεσία των Anthony και.Joe Russo με συμπρωταγωνιστές τους Chris Pratt, Ke Huy Quan, Stanley Tucci και Jenny Slate.

 

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada