Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Millie Bobby Brown εξελίσσει το brand της

Η Millie Bobby Brown εξελίσσει το brand της

Millie Bobby

To Florence by Mills της Millie Bobby Brown μπαίνει στον κόσμο της μόδας. Η ηθοποιός πηγαίνει την εταιρεία της ένα βήμα παραπέρα.

Μετά τα νέα ότι η τελευταία σεζόν του Stranger Things ξεκίνησε γυρίσματα, η Millie Bobby Brown ανακοινώνει και το επόμενο επιχειρηματικό της βήμα. Εξελίσσει το brand της Florence by Mills και κυκλοφορεί τη δική της σειρά μόδας σε συνεργασία με την Delta Galil USA.

 

Millie

 

“Ξεκίνησα με την περιποίηση του δέρματος και την ομορφιά, που ήταν ένα τεράστιο πάθος μου από τότε που ήμουν πολύ μικρός. Πάντα μου άρεσε το μακιγιάζ, αλλά διαπίστωσα ότι η φροντίδα του δέρματος ήταν εξίσου σημαντική. Στη συνέχεια, καθώς μεγαλώνα σκεφτόμουν: “Α, μου αρέσει ο καφές και έχω πολλά σκυλιά. Θέλω χαριτωμένα περιλαίμια για τα σκυλιά μου και να πίνω καφέ που να είναι προσβάσιμος και εν κινήσει. Άρχισα να πιστεύω ότι τα ρούχα ήταν το επόμενο βήμα και ξεκίνησε η fashion era του.Florence by Mills”, δήλωσε η ηθοποιός.

Σκοπός της είναι να δημιουργήσει ένα brand.που θα προσφέρει ρούχα που θα μας κάνουν να νιώθουμε καλά και άνετα με τον εαυτό μας. Πήγη έμπνευσής της το δικό της στυλ. Γι αυτό κυκλοφόρησε μία αποκλειστική loungewear collection, την οποία ονόμασε Cozy Crush! Join the wait list!

Millie

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.