Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Mila Kunis επιστρέφει στην υποκριτική!

Η Mila Kunis επιστρέφει στην υποκριτική!

Mila

Η Mila Kunis ξανά στις οθόνες μας! Η ταλαντούχα ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Netflix, Luckiest Girl Alive.

 

Ένα ακόμα δυνατό χαρτί για το Netflix! Η δημοφιλής streaming υπηρεσία έχει την τιμή να φιλοξενήσει την επιστροφή της Mila Kunis! Το νέο thriller του Netflix ονομάζεται Luckiest Girl Alive και ανυπομονούμε να το παρακολουθήσουμε! Ο Mike Barker ανέλαβε τη σκηνοθεσία της ταινίας το σενάριο της οποίας είναι βασισμένο στο μυθιστόρημα της Jessica Knoll. Το ενδιαφέρον είναι ότι η ίδια η συγγραφέας συμμετείχε στη διασκευή του σεναρίου! Οι Finn Wittrock, Chiara Aurelia, Scoot McNairy, Thomas Barbusca, Justine Lupe, Dalmar Abuzeid, Alex Barone, Carson MacCormac, Jennifer Beals και Connie Britton συμπληρώνουν το cast.

 

 

Το Luckiest Girl Alive επικεντρώνεται στην Ani FaNelli, μια οξυδερκή Νεοϋορκέζη που φαίνεται να τα έχει όλα. Mια περιζήτητη θέση σε ένα glam περιοδικό, μια to kill for γκαρνταρόμπα και έναν ονειρεμένο γάμο στον ορίζοντα. Όταν, όμως, ο σκηνοθέτης ενός ντοκιμαντέρ εγκλήματος την προσκαλεί να πει την πλευρά της για το συγκλονιστικό περιστατικό που συνέβη όταν ήταν έφηβη στο διάσημο σχολείο Brentley, η Ani αναγκάζεται να έρθει αντιμέτωπη με μια σκοτεινή αλήθεια που απειλεί να ξετυλίξει τη σχολαστικά κατασκευασμένη ζωή της.

 

Μη χάσετε την πρεμιέρα της ταινίας Luckiest Girl Alive στις 7 Οκτωβρίου στο Netflix με τη Mila Kunis!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.