Home / Men  / Η Microsoft παρουσιάζει τη νέα σειρά Surface Laptop Studio 2

Η Microsoft παρουσιάζει τη νέα σειρά Surface Laptop Studio 2

Η Microsoft
Η Microsoft ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας σειράς Surface Laptop Studio, καθώς και την ενσωμάτωση του συστήματος τεχνητής νοημοσύνης στα Windows 11.

 

Η Microsoft ανακοίνωσε την κυκλοφορία των νέων της συσκευών από τη δημοφιλή σειρά Surface. Παράλληλα με τα νέα Surface Laptop Studio 2, η επωνυμία επανασύστησε το Copilot, το τελευταίο της εγχείρημα στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης (AI),.ως μέρος τους λειτουργικού συστήματος Windows 11, μία καινοτομία που θα είναι διαθέσιμη σε μία ποικιλία εργασιών και εφαρμογών.

 

Η Microsoft

 

Η νέα σειρά της Microsoft ξεχωρίζει, καθώς πρόκειται για το πιο ισχυρό Surface που έχει κυκλοφορήσει ποτέ το brand. Πιο συγκεκριμένα, βασίζεται στην επιτυχία του προκάτοχού του, εισάγοντας ταχύτητα και ισχύ, χαρακτηριστικά τα οποία.είναι ικανά να ανταγωνιστούν τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές, καθώς μπορεί να υποστηρίξει «έως και 2 φορές περισσότερες επιδόσεις γραφικών από το MacBook Pro M2 Max». Ο νέος κορυφαίος φορητός υπολογιστής της Microsoft.περιλαμβάνει τους πιο πρόσφατους επεξεργαστές Inter Core και εργαλεία.NVIDIA Studio, καθώς και μια μεγάλη οθόνη αφής PixelSense Flow 14,4 ιντσών.

 

 

Παράλληλα, το Laptop Go 3 επαναφέρει τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.(που υπήρχε στο Laptop Go 2 του περασμένου έτους), έναν επεξεργαστή Intel Core i5 και υπόσχεται μία ολοήμερη διάρκεια ζωής.μπαταρίας, σύμφωνα με δελτίο τύπου από το tech brand.

 

Οι νέες συσκευές είναι ήδη διαθέσιμες για προπαραγγελία στη Microsoft, αλλά και σε συνεργαζόμενα καταστήματα. 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada