Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Meryl Streep στην τρίτη σεζόν του Only Murders in the Building

Η Meryl Streep στην τρίτη σεζόν του Only Murders in the Building

Meryl Streep

Η Selena Gomez ανακοίνωσε ότι η Meryl Streep εντάχθηκε στο cast του Only Murders in the Building!

 

Φανταστικά νέα! Το cast της πετυχημένης σειράς του Hulu γίνεται όλο και καλύτερο! Η Selena Gomez έκανε ένα post στο Instagram το οποίο “έριξε” το Internet! Από αυτό μαθαίνουμε ότι η σπουδαία ηθοποιός Meryl Streep εντάχθηκε στο cast του Only Murders in the Building! Δε γνωρίζουμε αν η ηθοποιός θα είναι guest ή βασικό μέλος του cast της τρίτης σεζόν. Μέσα από το video της Selena Gomez μαθαίνουμε ότι έχουν ξεκινήσει και τα γυρίσματα, κάτι που μας κάνει να ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο για τα νέα επεισόδια!

 

 

Στη φωτογραφία βλέπουμε και τον Paul Rudd, ο οποίος έκανε την εμφάνιση του στο τέλος της δεύτερης σεζόν! Το Only Murders in the Building ακολουθεί τρεις γείτονες, τον Charles, τον Oliver και τη Mabel, οι οποίοι γίνονται φίλοι μέσα από την αγάπη τους για τα μυστήρια και τα podcasts. Πρωταγωνιστούν οι Steve Martin, Martin Short και Selena Gomez. Η δεύτερη σεζόν τελείωσε με τη δολοφονία του Ben Glenroy, τον οποίο υποδύεται ο Paul Rudd. Οι τρεις τους θα προσπαθήσουν να εξιχνιάσουν τον φόνο στην τρίτη σεζόν. Μένει να δούμε ποιος θα είναι ο ρόλος της Meryl Streep στην καινούργια υπόθεση των πρωταγωνιστών. Ανυπομονούμε για τα καινούργια επεισόδια!

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.